[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(813) Taengcon&KTL

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
無端端有兩張黑圖嘅
SM真係痴撚線
15周年都係咁搞姐
太妍unfollow我都跟機unfollow
SM等收皮
所謂三站聯合執咗佢啦
韓港台係得香港站冇砌字橫幅 好肉酸
Weak到啲統籌能力去晒點炒黃牛?
觀察咗so far咁多站 香港發揮得最好
太妍香港Sone世一都講得出口
我而家睇返比啲咁嘅應援真係於心有愧
恨鐵不成鋼,扶不起的阿斗
好似港場被點名企起身同high d 咁,就知taenggu 幾錫我哋想同我哋1齊玩咁
今次其實唔怪得香港嘅應援
因為個垃圾主辦都CLS
完全唔俾Fans站預早入去放橫幅或者任何嘢
唔俾佢地喺入場門口派
連喺場館入面派都唔撚俾
應援碌撚咩.........
都唔好講乜鳩砌字啦

最後其實佢地有儘量喺場館外派橫幅同zero扇
但要知道好多人冇去易拉架果邊(要出場外, 咁鬼曬)
所以好多人入場時連橫幅都冇
冷靜啲 係香港個主辦柒姐 比2000幾張飛天龍人都唔比主場人
少時ig 終於肯post下太妍唔屌都唔做嘢
一直以黎都覺得香港唔係做唔到
係我地冇台灣果D主辦咁,所有野都願意配合FANS去做一個大家都睇得開心既環境出黎
香港果D主辦只有錢,總之佢賺到錢就得
有冇睇到聯會公告?
直頭PLAN晒計劃出黎想同主辦傾,但個主辦電話唔聽唔見人
跟本冇辦法可以做到應援
所以先只有係出面派呢個方法
叫做真心盡左力希望港場都有應援
如果唔係果班人堅持做,我諗野都冇得你舉
好心了解清楚背後發生咩事先屌啦
你同微博班踩港撚有咩分別姐
三站背後付出幾多你知咩?
抽吧團飛拎咗幾多張比支那人你又知唔知
原來Yoona新劇上咗netflix no1
今次反應好似唔錯!
我女人真係正到哭
排字唔係亞博唔俾咩?
記得個陣真係二巡定唔知三巡有開過會話想排字
但最後都係唔俾
講真 我有見到有人印好晒野準備帶入去
你當我表達得唔好 我say sorry
我以為有舉字牌個類
但我係大page睇知道有唱starlight個啲
我feel sad嘅地方係如果主辦方係認是但一邊做主導
咁點解主導個到係容許成件事咁嘅結果
好癲啲台仔仲要係咁屌影砌字張相影得好差
如果大陸抽吧個邊人多就做到應援主導
但主辦地方嘅sone係各種方面係least like會同佢哋互流
咁其實好反智 咁你過嚟睇 先排除搶咗啲飛個部分
當大家好大愛 都好應該follow hk fan union

如果係是但一邊有啲完善少少嘅方案相信都會配合掛
所以咪話最抵屌係主辦
老實講 港站已經唔多 再迫真係無人會再做 受氣出錢
再睇番無人幫手既情況下 三站可以做到既野已經做晒

你再睇番天龍人根本無諗過配合
做唔做到效果 真係好多原因
1.主辦
2.人
簡單既野都未做好 真係唔好再做咁難既野
所以真係未必要推晒落去一個原因度

自己睇完港場都唔太好受 希望下次可以配合到有番好少少既體驗
唔單止係主辦 ,天龍人 希望自己人都起碼支持左先
最唔想既係就好似依加咁比較完 好似成盤散沙咁
要聚到同路人已經難
多D支持 同反思比起屌更加意思
你知唔知三站係聯絡唔到主辦 even抽吧都無收到應援回覆 港站上埋門搵主辦交埋應援proposal都無反應
所以張凳無手幅 仲要唔俾場內派 要去西大門拎
個應援係佢地諗盡方法搞⋯ 麻煩搞清楚單野先屌人
我諗上面位巴打應該係無睇過主辦個IG
其實三站一直有留言叫主辦覆機
講到尾點都係香港人, 係同韓國台灣比下去
大家坐埋一條船咪諗計搞得好好睇睇, 到最後唔黎香港蝕底既都係自己
與其屌自己人, 不如試下問左自己人先, 有咩方法大家一齊進步
同意,與其一直屌 不如反思下自己有咩仲可以做
或改進到 慢慢追到同韓台睇齊
依加仲要屌三站 不如做足功課了解左先
人地自問出既力係我地幾倍 同樣 唔好受都係我地幾倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞