長沙灣倉鼠遭疑為清潔工拖鞋拍死 女途人鬧爆「你做乜拍死佢!」

265 回覆
52 Like 107 Dislike
如果係小灰霸又真係唔易分
er....其實係笑緊你D動物撚
個point唔係比較, 畫公仔要畫出腸?
sorry 真係get 唔到,請原諒
Ig精彩呀 偽善撚又出黎啦
唔撚知 假設作為一個清潔工就有責任清潔環境
我見到佢似老鼠 我就打死佢 之前鼠患咁嚴重 點知會唔會係老鼠仔 放生左 如果真係老鼠黎又俾你班離地偽善撚話唔做野
唯有打撚死左先算囉就係咁撚簡單
無左啲你所講嘅垃圾 邊個幫你打理環境呀
最撚憎呢D人對D動物好過對人
對自己同類就咁衰, 而且係清潔工, 知唔知今時今日清潔工好難得?

講到尾都係條撚樣有bias 鍾意隻鼠多過清潔工
我個回覆就係諷刺呢類動物撚, 竟然有人夾硬用害蟲黎講

ok, 咁講人類係最大害蟲, 係咪我斬死你就冇問題? 都on99
係班傻閪港女痴撚柒線 好彩身邊啲人唔撚係咁智障
岩呀,咪由佢地繼續做基層做垃圾
呢類人只係遇到件事唔岩自己心意, 想搵人出氣, 報警只係手段
心地差到冇朋友, 好意思係到為動物發聲
清潔工冇知識俾中介食夾棍, 你有冇幫人出聲?
好多所謂手足, 你有冇幫人出聲?
人類咁高智慧竟然為隻鼠搞鳩自己人
你好kam,同埋有少少弱智
如果攪蝸牛都比拉,倉鼠無理由放生喎

係咪呀警_們
駁唔到就係到9唔撘8 攻擊人兩句當自己贏咗
精彩
其實就咁拍死老鼠都告得入唔人道
出咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞