有冇經HKBN join左netflix 苦主??

37 回覆
10 Like 16 Dislike
本身諗完一次過 方便信用卡過數唔洗分2次,搞到反而綁死左自己
而家 變左 用$93 享用一個 $6x plan 既服務咁
咁你應該有得嘈佢架wo
當初點解要簽埋比HKBN,係唔係平D?

我一直用開HKBN,久唔欠就打黎問經唔經佢地開 Disney / Netflix, 因此一早開左所以無 Join
除左一定要綁MyTv 外,衣家一定要綁 Netflix 咩? 好似唔係 wor
上年中 如果簽HKBN 24月 好似 有2個月免費...
本身b同屋企人都睇開$ 93,所以 就JOIN 左佢地
經佢地訂就 綁死左..睇多1 2星期佢地會唔會有咩方案, 好多用家嘈緊佢地
佢係打來問你有冇用開netflix, 經佢地訂netflix有平咁囉,唔係強制, 但如果你本身係打算長睇, 見平d就可能會轉個netflix acc去佢地度
電話 sales 都係話轉埋用緊嘅 Netflix / Disney + 過去會平D,我心諗一個月先90會平幾多?同埋我本身3家親戚 share 緊,所以即刻拒絕
係呀,
我就係本身同家人share緊所以冇轉去佢地度費事麻煩
diu我都蠢左,幫佢地bundle左,話送咩佢地online eshop嘅coupon, 點知要買夠數先用得,但啲野又唔啱使

然後發現用信用卡比10%回贈仲多過佢優惠嗰幾蚊,唔睇仲可以sub少幾個月

後來佢打來話可以升級500m, 我問佢係咪免費佢話要加錢,我話唔使,佢不斷打來,最後我屌到佢上天花板就冇左打來
我拒絕得左2次,第3又打黎推簽,就join左,果陣個再3問分享其他人有冇問題,而家…..唉
其他老母,搞到阿媽果邊而家無得睇
又唔知會唔會改政策 屌佢老母
我都被問3-4次, 果陣佢地應該咩都話得, 果一刻係得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞