有冇經HKBN join左netflix 苦主??

37 回覆
10 Like 16 Dislike
屌佢老母 經hkbn join netflix plan 簽24個月
自己唔可以經netflix加 $28 "買非同住者新增為額外成員"
又唔提供途徑 比客戶去買...淨係叫其他屋企人
每個月 帶流動裝置去登記ip地址 log in 一次繼續享用 共享計劃...
問佢屋企電視點撚抬過黎呀...
或者幫屋企人申請多個acc 咁撚on9 都講得出 屌佢老母
hkbn 真係好撚on9
不嬲跟電訊plan額外申請嘅影視app都會變孤兒仔
咁你都可以開左條link 比客選擇要唔要加購...而唔係
話暫時未有計劃 如果有進一步消息再通知客戶
或者可以考慮下 幫屋企人申請多個帳號
個客服自己講完呢句 自己都笑撚左
我之前跟smt送hmvod account
完smt約之後hmvod仲有好多電影券
咪諗住再續多陣hmvod囉
點知唔比續話我係電訊plan account
用左成十幾年 每次到要續約時
都要互相撚下先開心,次次都貴撚過舊約, 話唔續啦咁貴 轉其他公司 磨佢幾個月 到死期時 又會做到舊約價你...
正仆街黎...
屌真係好撚on9

又唔比人加28蚊,又唔比人cut

明明簽約果時就話係高級會員,而家就話我地唔提供呢個服務
Netflix依家好似都唔得 除非你偷雞
netflix 而家可以加$28 買多個 ip 地址
$$93 連同登記本身果個 上限3個
之前續約佢話跟disney+
是撚但啦照用
然後搬屋要轉名,佢話個上網可以轉
但個disney+唔可以轉要拆開另外俾返錢
On99
雖然唔關客服時, 但客服有時講d野 真係好撚on9
答我 唔好cut啦 cut左唔抵....我地公司暫時未能提供 另加$28
你自己睇左先, 如果我要自己一個屋企睇就唔洗join 你93 一個月
用netflix最平6x 都得啦
最後有咩解決方法比你
無解決 方法
佢地提供既解決方法就係
1 . 為其他屋企人 開一個新 $93 一個月 plan
2. 叫屋企人 每個月帶埋電子產品黎一轉 登記屋企人ip 地址 log in一次
其實係唔係可以商品說明條例告
佢綑綁就係12個月可以任睇
而家單方面改咗規則,
一係俾你cut,一係hkbn自己搞掂佢

Netflix自己係唔係新一個月先block你
根本就犯例啦

本身簽約時話你係高級會員,一切都係跟netflix policy

而家netflix 個policy 有得28蚊加會員

佢做唔到已經係違反左合約
搞到而家比24 個月綁撚死左 想cut 又好撚on9
唔cut 條氣又唔順...
比緊$93 多人共享 同 6x 一人plan 無撚分別
好撚燥
有冇更多苦主
真係想 試下 去商品說明條例 到嘈下先
我都係,仲有一年約
我一收到Netflix email已經想試吓transfer profile去add on但唔得
之前都諗過轉去hkbn,
但諗到咩都綁晒喺佢度好麻煩所以冇轉

幫推
你好彩...唔好轉 綁2年 一次過簽2年 都可以只係免費你 1-2個月
正宗贏粒糖 輸間廠
屌 一樣最近簽咗
問佢佢話可以加購 中撚咗伏

[[s

[center]

[0
/center]]🈚🇲🇷[/s]]

[/left]

[/rilght[lei//
/人公上
[u][/u[url]網址[right]

[/url]]
ft]Ileft]]=
呢啲bundling plan不嬲搵笨

簽2年冇咗個flexibility

淨係上網都算

仲要綁多個netflix就不了

除非每個月只係貴10蚊8蚊先會考慮下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞