俞定延集中討論區 (13) 壞post重開之JeongMi大法好

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
根據兩回合附加賽結果

LIHKG環球女神冠軍盃附加賽首回合
2017-7-30 12am-10pm
12:00am 平井桃@TWICE vs 宋智孝 57-44
12:02am 田馥甄 vs 陳穎欣@SG 32-49
12:04am 林詩枝 vs 劉亦菲 47-32
12:06am Blake Lively vs Mélanie Laurent 41-10

LIHKG環球女神冠軍盃附加賽次回合
2017-8-5 12am-10pm
12:00am 宋智孝 vs 平井桃@TWICE 25-36 (合計69-93)
12:02am 陳穎欣@SG vs 田馥甄 31-16 (合計80-48)
12:04am 劉亦菲 vs 林詩枝 21-29 (合計53-76)
12:06am Mélanie Laurent vs Blake Lively 0-35 (合計10-76)

平井桃@TWICE(日本)、陳穎欣@SG(香港)、林詩枝(馬來西亞)以及Blake Lively(美國)確認獲得最後四席分組賽名額,至此2017-18環球女神冠軍盃分組賽所有席位經已塵埃落定,其中包括:

第一種子(POT1):
朱千雪(香港)、Emma Watson(英國)、Elizabeth Olsen(美國)、新垣結衣(日本)、林娜璉@TWICE(韓國)、唐嫣(中國)、周子瑜(台灣)、林明禎(馬來西亞)

第二種子(POT2):
謝安琪(香港)、李佳芯(香港)、名井南@TWICE(日本)、長澤正美(日本)、IU(韓國)、金所炫(韓國)、林宣妤(馬來西亞)、Jennifer Lawrence(美國)

第三種子(POT3):
楊丞琳(台灣)、Emma Stone(美國)、Natalie Portman(以色列)、Gal Gadot(以色列)、Saoirse Ronan(愛爾蘭)、Rachel McAdams(加拿大)、Ellen Page(加拿大)、Beer Passaranan(泰國)

第四種子(POT4):
Keira Knightley(英國)、Margot Robbie(澳洲)、朱主愛(馬來西亞)、Candice Swanepoel(南非)、平井桃@TWICE(日本)、陳穎欣@SG(香港)、林詩枝(馬來西亞)、Blake Lively(美國)

根據兩回合附加賽結果

LIHKG環球女神冠軍盃附加賽首回合
2017-7-30 12am-10pm
12:00am 平井桃@TWICE vs 宋智孝 57-44
12:02am 田馥甄 vs 陳穎欣@SG 32-49
12:04am 林詩枝 vs 劉亦菲 47-32
12:06am Blake Lively vs Mélanie Laurent 41-10

LIHKG環球女神冠軍盃附加賽次回合
2017-8-5 12am-10pm
12:00am 宋智孝 vs 平井桃@TWICE 25-36 (合計69-93)
12:02am 陳穎欣@SG vs 田馥甄 31-16 (合計80-48)
12:04am 劉亦菲 vs 林詩枝 21-29 (合計53-76)
12:06am Mélanie Laurent vs Blake Lively 0-35 (合計10-76)

平井桃@TWICE(日本)、陳穎欣@SG(香港)、林詩枝(馬來西亞)以及Blake Lively(美國)確認獲得最後四席分組賽名額,至此2017-18環球女神冠軍盃分組賽所有席位經已塵埃落定,其中包括:

第一種子(POT1):
朱千雪(香港)、Emma Watson(英國)、Elizabeth Olsen(美國)、新垣結衣(日本)、林娜璉@TWICE(韓國)、唐嫣(中國)、周子瑜(台灣)、林明禎(馬來西亞)

第二種子(POT2):
謝安琪(香港)、李佳芯(香港)、名井南@TWICE(日本)、長澤正美(日本)、IU(韓國)、金所炫(韓國)、林宣妤(馬來西亞)、Jennifer Lawrence(美國)

第三種子(POT3):
楊丞琳(台灣)、Emma Stone(美國)、Natalie Portman(以色列)、Gal Gadot(以色列)、Saoirse Ronan(愛爾蘭)、Rachel McAdams(加拿大)、Ellen Page(加拿大)、Beer Passaranan(泰國)

第四種子(POT4):
Keira Knightley(英國)、Margot Robbie(澳洲)、朱主愛(馬來西亞)、Candice Swanepoel(南非)、平井桃@TWICE(日本)、陳穎欣@SG(香港)、林詩枝(馬來西亞)、Blake Lively(美國)

已暈

尾果張

對眼

心跳已停

栗子定

已暈

尾果張

對眼

心跳已停

oppa

已暈

尾果張

對眼

心跳已停

oppa

定b對眼 望穿你靈魂

尾果張

對眼

心跳已停

oppa

定b對眼 望穿你靈魂

尾果張

對眼

心跳已停

oppa

定b對眼 望穿你靈魂

琴日睇番定仔同豆個V,開頭定仔直望個鏡頭....
結衣唔靚 都唔明點解可以咁多人吹捧

真係 算啦 大部分連他都只係講咩泡菜整容果啲

直頭樣衰添啦

真係 算啦 大部分連他都只係講咩泡菜整容果啲

痴撚線 好睇咪得

直頭樣衰添啦

做咩一定要踩其他去捧自己idol

直頭樣衰添啦

我錯得未

直頭樣衰添啦

我錯得未

死啦 小心比出面啲人追擊呀

直頭樣衰添啦

我錯得未

死啦 小心比出面啲人追擊呀

光巴又然
世界大戰正式開始
出圖就無事啦
點先中到粉紅定仔
下個post開始加呢句:

本討論串內含大量小圈子、偏頗、仇恨、人身攻擊、痴線佬FF及支持同性戀言論,吹咩?

冇心理準備就咪撚拉落去黎睇。Cap圖放公海引戰正契弟。
帶晒頭盔,大家可以放心討論
歡迎所有喜愛定延及Twice既Once,或者路過想加入吹水同埋FF既會然一齊討論

加埋呢句好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞