俞定延集中討論區 (13) 壞post重開之JeongMi大法好

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
http://m.entertain.naver.com/read?oid=213&aid=0000979891

[Title "Twice will visit.."]
"Any juniors that say they will visit you in the army?"
Taec:The confirmation I got for now is Jeongyeon only
http://m.entertain.naver.com/read?oid=213&aid=0000979891

[Title "Twice will visit.."]
"Any juniors that say they will visit you in the army?"
Taec:The confirmation I got for now is Jeongyeon only

定仔多friend
無人推
無人推

定b塊面好細
無人推

定b塊面好細

靚靚

仙氣

我豆腐🤤

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

me要救賢b脫離佢既魔爪

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

賣腎黨有陰謀

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

賣腎黨有陰謀

就飛
刷口德分

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

賣腎黨有陰謀

冇用架 點刷賢賢都唔會幫你加口德分

多賢:where is sana?

去左溝女

去左溝女

明明個笑容係留返比Sana

去左溝女

明明個笑容係留返比Sana

Twiceoncrack😂😂😂

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

賣腎黨有陰謀

仙氣

我豆腐🤤

豆腐光巴架

賣腎黨有陰謀

你又唔係sana

Btw saida is real

落雪個日twice 真係世界級 最記得mina個日係咁比多賢把遮整到

落雪個日twice 真係世界級 最記得mina個日係咁比多賢把遮整到

仲有定延女子力max

仲有定延女子力max

仲好記得定B幫ONCE擔遮擋雪

仲有定延女子力max

仲好記得定B幫ONCE擔遮擋雪

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞