拳願奧米加集中討論區 57 重開!!

986 回覆
4 Like 4 Dislike
作者唔記得啦
如果係咁
王馬應該係失敗品所以放出,或者又係用複製人玩蛊
龍鬼可能要有特殊條件先醒覺,例如早前對抗賽嘅事,想破壞佢心靈?
申武龍=liquid snake
王馬=solid snake
龍鬼=solidus snake
上代申武龍=naked snake
申武龍死咗又有下一個申武龍
同愛德華死咗都無乜所謂
殺五個臥王果個申武龍
似龍鬼樣
但依家呢個又唔似
如果設定項羽都係佢黎咁就幾有趣
不過改做申,咁呢個聯想都應該無埋
我都咁諗
好似項羽無死到仲搵到秦始皇一直想要嘅長生不老藥成為生存左幾千年咁嘅武者
咁嘅設定好過呢家講咁多故弄玄虛
其實真係唔明作者想點
對抗賽個時蟲係咁引龍鬼殺人,好似想佢覺醒咁
但到咗戰鬼杯龍鬼下殺手個時申龍武又話佢打得好肉酸,睇到嬲

另外仲話小宇宙對頭鎚佬呢啲先係真正戰爭
一下秒五個卧王既level 連呢啲level都睇得上眼

得閒就會j返阿修羅 點解可以同奧米加差咁遠
以前打得真係好睇好多,就算d文戲鳩鳩地都唔會覺悶,奧米加打擂台真係笑話,次次吹勁大打兩野就收工,愈畫愈柒
會唔會其實佢唔care龍鬼都係謊言
王馬話佢開口埋口都係大話
伸武龍知伏筆係 意識上傳 電腦等等
所以的型係在我的記憶中
同埋都幾肯定唔係回生呢啲低配版承繼記憶

唔知點解覺得佢講"在我記憶中..."有陣柒味....
諗到如果佢係用口嗡嗡回生方式聽人講野當自己記憶,成件事好尷
不如講申武龍係外星人或者識靈魂轉移算啦
申武龍知伏筆係 意識上傳 電腦等等
所以的確係在我的記憶中
同埋都幾肯定唔係回生呢啲低配版承繼記憶
認同
回生好似要由細個開始洗腦
但王馬同龍鬼咁大個都未用回生,
所以聯繫者應該真係靠意識轉移
佢嘅意思我估係指可以搵到個實力差唔多嘅人打一場痛快嘅咁
無敵是最寂寞
申gaygay地,中意騎黎騎去,唔中意地面戰
唔洗諗得咁複雜,蟲d醫學咁勁,話唔定直接換腦
佢原本係女
轉生咗做男
懷念以前俾人騎嘅感覺

換咁多轉,啲老人癡呆應該嚴重到打飛機用邊隻手都唔記得
天下第一 28
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞