拳願奧米加集中討論區 57 重開!!

986 回覆
4 Like 4 Dislike
去咗巴哈睇啲Post
呢個幾搞笑
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=45581&snA=2712&tnum=2
放心啦
嗰啲角色根本唔會打到呢個神仙
既然冇人類打到呢個神仙
佢自然會畫多個神仙出嚟
如果話臥王把刀有劇毒 , 申武龍會進化到血液唔運行/極慢咪得囉 ?
( 藍鯨的心跳頻率變化極大,從一分鐘跳2 下到一分鐘37 下都有可能。 當鯨魚下潛時,牠的心律也會跟著大幅下降。 在下潛的時候,心律約是一分鐘4-8 下,偶爾會一路下降到一分鐘2 下。 )
我覺得光我身世係有啲玄機
話哂新主角 無可能只係得咁多
加上咁岩佢呀叔又同過申武龍一齊飲酒
應該有啲伏線留低
我估一係王馬 一係光我做低申武龍咖啦
係睇點寫到佢地覺醒
二虎流警察新招
唔呼吸都可以講咁多野
肺活量仲勁過鯨魚
臥王同黑木其實係咪應該打成平手
邏輯解決一切不可能
黑木同是但一個打都死硬
話時話
好想知黑警見到申武龍夠唔夠膽對佢執行正義
套野有邊樣舖嘅係好
速水搞個大陰謀但廢到
之後整個目黑2.0又好似有咩大計,點知個計策就係有個完美正常版將佢洗腦變白痴,最後俾白痴殺埋
講咁耐虎之器, 又話可以學二虎流奧義,點知都係申武虎複製人
咩二虎流都係狗屁
蟲嘅陰謀又係動機弱到
打煉獄又係無謂原因,話想捉蟲
咩吳黑五千年回生又係無里頭

正正經經打比賽咪算,好似刃牙咁都唔駛咩大陰謀去拓展
睇完今集覺得作者又想buff下王馬
原來王馬唔係複製人咁簡單....
"你是正義的"
申武龍過臥王好強身邊得好少人嬴到佢
唔用鬼佬吳同白二虎做分界線而用夏厭應該佢係3人中最弱
依3個人都可以打嬴臥王
白二虎超越左前師父(下集想睇下佢知道前師父死左有咩反應)
如果臥王同黑木平手 即係連夏厭都勁過黑木
修羅之門 陸奧九十九
垃圾王馬用多陣預借都死 仲可以打毛
無副作用神魔都唔知夠唔夠d仙人打
到時就有高手教佢自在極
王馬唔入流啦
到時世界最強格鬥天才光我會打低申武龍
用邏輯味得 洗鬼預借
屌 又點啊
好想睇番美食的基佬 已經重睇兩次
奸二虎似係知好多野
愛德華吳都係
其他奸角基本上係on99 被人利用
新聞虎之器
依家完全想像唔到點樣打贏聯繫者 好似buff得太誇
駛鬼搞咁多 一句毒免疫已經搞掂
反正佢個身體一下變廢一下變勁都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞