F1 2017 暑假 討論區

563 回覆
4 Like 63 Dislike
屌啦星,dtm 同super gt 最後都唔可以一齊同場砌

Class one 都吹左咁多年, 都成唔到事,都估到係胎死腹中

慘在日本仔轉哂2.0 4盤...
中哂伏

當日本仔已經玩到副L4 2.0T出神入化既時候,德撚仲唔肯放棄副V8, 你叫班德撚點同你(日本仔)玩
好啦,又傾好再推遲到2019 先轉,結果Mercedes走人唔玩
GT500 黎緊發展唔知會係點

其實各自搞最好,限匹數上限,其他任發揮,加一個雙方公認既bop...

我打完丁啦,著番條褲先
我好想睇F1呀
我好想睇F1呀

睇住AV先啦
我好想睇F1呀

想睇垃利主場收皮呀
我好想睇F1呀

下星期出驚啦
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

係鳩堡呀

Class one 都吹左咁多年, 都成唔到事,都估到係胎死腹中

中哂伏

當日本仔已經玩到副L4 2.0T出神入化既時候,德撚仲唔肯放棄副V8, 你叫班德撚點同你(日本仔)玩
好啦,又傾好再推遲到2019 先轉,結果Mercedes走人唔玩

其實各自搞最好,限匹數上限,其他任發揮,加一個雙方公認既bop...

我打完丁啦,著番條褲先

就好似GT300咁, JAF GT300 同 FIA GT3 都可以一齊跑, 應該有得諗, FF MODE
仲有個問題係GT500係耐力賽型式, 而DTM只係房車賽
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

suck完balls?
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

返黎喇
大隊長
神呀幾時先有車睇呀

中哂伏

我打完丁啦,著番條褲先

就好似GT300咁, JAF GT300 同 FIA GT3 都可以一齊跑, 應該有得諗, FF MODE
仲有個問題係GT500係耐力賽型式, 而DTM只係房車賽

無啦,當年搞itc 都死左...係唔會有一樣可世界杯咁搞...
神呀幾時先有車睇呀

落下街啦
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

唔記得左group id
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

愛回家?
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

因為根本冇id
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

因為根本冇id

this chat does not seem to exist 呀
你真係冇改錯名
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

因為根本冇id

https://t.me/joinchat/DT8zYeTtel169OkqFBo777_HNA

屌你 link都唔識貼

funson 唔加密
同成事一擔擔
我好想睇F1呀

下星期出驚啦

你需要回家嗎?

因為根本冇id

this chat does not seem to exist 呀
你真係冇改錯名

呢條link OK喎
又有得笑
又有得笑

收皮啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞