美斯將去Inter Miami

417 回覆
86 Like 12 Dislike
唔使識朋友?
坦蛇可以叫咸爺借嚟踢一季
miami講到西班牙文
沙地無咩

沙地贏阿根廷班友開AK慶祝
戇鳩有咩問題
去美國成長點都好過沙地ma
得美國可以識朋友?
佢應該有考慮去美國商業值
1, 代言
2, 各種品牌既活動
3, 上流名流
4, 會增加左好多曝光率
5, 去美國為左小朋友成長
6, 退休波0壓力
7, 佢本人成日ig出post好撚鐘意去miami
8, 去美國做乜都得, 去中東係屈服係中東佬底下
9, 碧咸可能應承比隊波佢
四年後美國世界盃
life planning 美國點都好好多la
加上一堆仔女, life planning 好重要

更何況 美斯既錢真係唔爭果d
分分鐘可以入白宮同拜登食飯
Adidas同Apple聯手簽佢

According to the Athletic, Apple have offered the player a share of any revenue generated by new subscribers to MLS Season Pass following his signing. Furthermore, Adidas have also offered to hand him a cut of any increase in their profits which may result from his involvement stateside.
大把上流人士 主動黐埋美斯到
見到疤迷fb page d posts真係笑到gap gap 聲
咁又誇左d
但係美斯既ig follower 一定會再爆升多一個level
依個2023世代, ig follower 直接影響你個人本身幾有商業價值 (美斯本身已經超高 會更高)
你識到上流人士啲錢都搵得番la
Kim k都睇阿仙奴
Kendrick lamar 都rap美斯
想像唔到會有幾轟動
嗰場係MLS Cup final ? 即係巴爾後備絕殺追和嗰場
真係 去中東唔係唔可以做代言人, 但係會難好多囉
去美國, 做乜都係【隔離】 起碼你簽佢做代言人, 可以約佢食飯傾野係你面前 唔係用zoom
人地搵咁多 錢已經唔是主要考量啦屋企人同生活環境先係主要原因啦

利申窮過撚 錢對我好緊要
無錯, 唔係話中東無上流名人, 當然都好多 油王都唔少
但係. . . 美國肯定比中東更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞