美斯將去Inter Miami

417 回覆
86 Like 12 Dislike
Apple 應承俾分成佢

推Apple tv plus sport
抄林伯條橋?
佢拎到世界盃係因為佢嘅領導才能進步而唔係個人能力
唔係 國際邁阿密係第三熱門嚟
如果係講緊投注嘅話
有,平時睇開美職現場
等咗呢日好耐
咁多錢,仔女無讀書幾代都洗唔曬啦
知禾朗係沙特
唔敢去
啲美斯迷仲話想佢留歐洲
碧咸自己都講左好多年 終於簽到
沙特咁撚多文化衝突
又要乜又要乜
美國free咁反正都養生波
去返啲自由國家好啲
勁多外國人係美職隊波個ig到叫個球會唔好簽美斯 比美斯返巴塞
美職波真係好難睇
美斯上次先比拿狗撚咗鑊嚟
點知早幾日疤竇見到有人問美斯咁急做乜
認真
早幾年已經美斯最後會去美職養老嘅其中一個原因就係為咗啲仔嘅教育
下屆世界盃咪美國搞
依家舖定路差唔多
上季踢蝗炒12碼之後已經比當地鈀迷反,不過今季上半季鈀踢到曉飛所以好返啲,然後世界盃收french cries皮之後場場主場比人噓,客場反而冇咩嘢
美斯思維似我
疤啲fans有時真係盲盲地,睇吓美斯點俾人撚先啦西甲新球季8月中就開始,拿狗話要美斯等,最遲要8月31號先知簽唔簽到。屌你,你估足球有得交留位費咩,到時到到開曬波先話唔得咁咪食屎
先不論當初點趕走美斯,而家有得補償都搞到咁,幾驚美斯真係愛回家心切咩都唔理。好彩美斯都係清醒,加上佢美國好似已經有屋,佢老婆同仔又鍾意美國,fit曬

係差在語言不通冇fd子,美斯自閉仔好難識朋友
佢上年退咗役啦
傳聞佢舊年世界盃有過去訓練營地撐場
呢個係佢第一志願
但疤主席同西假主席玩野
In Miami, 70% of the population speaks Spanish due to the large Hispanic community present.
係喎,唔記得美國人第二語言係西班牙文咁就更好,語言通之餘,仲有機會學英文,期待睇到美斯講流利英文
同埋去咗美國,應該勁多大型公開場合都會見到佢,有理由相信會比而家更出名
擔心美斯嗰3個仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞