分左手日日搵

103 回覆
1 Like 54 Dislike
樓主藍絲
無謂野
Ig share下d post, 有時係連登野,新聞,有時係佢朋友發生嘅事
咁你係點應佢?普通傾計咁?
通常男人咁都係為扑嘢,未搵到下個閪咪用住舊嘢先
得閒應下佢
得閒睇完就算

畀佢知分左手就係分左手
我唔會再好似以前咁隨時同你傾計
攪到佢羅羅孿

Btw真係要諗清楚對方係咪值得你為佢等
佢咁易講分手,一齊返都未必好
所以我依家係唔覆同hea覆
佢唔係怕做醜人係唔想做到咁盡冇得返轉頭姐
不過得認同既就係有野講清楚問清楚,唔好做傻仔
可能想睇下你係咪仲掛住佢
試下撩你做fwb?
想你做SP
現實係抱住個假希望唔斷尾,結果九成係自己受苦。
不過有啲野係要親身經歷過先會醒悟,到樓主有一日覺得夠皮就會學識決絕。
樓豬唔覆你
個情況我估係
叫緊胡同另一條仔一齊,有8成把握
理性上佢好知繼續同你一齊係有機會阻住同條仔發展,但因為果兩成機會覺得唔得所以想留條後路比自己。如果真係同條新條嘅一齊到,會即時消失拜拜你條尾而又無對唔住任何人,同你分左手架啦,大家係朋友,同你傾咪傾唔傾咪唔傾,無commitment。但若果真係hi左野同條新仔一齊唔到,就可以鋪路話都係忘記唔到你想同你傾計同要一齊返。
兩個scenario 佢而家都立於不敗之地。

諗都唔好諗條囡同你經歷過幾多風風雨雨,你地嘅關係係the special one, 基於你對佢曾經愛過你同佢姓格嘅了解而諗住合理化佢做緊嘅野。

女人講話分手,計好晒數架喇,亦都諗都好一段長時間。

所以無論佢講咩原因都好,都兜唔返當初點解要同你提出分手,又或者只係得一個原因,唔夠愛囉,理由唔重要其實。
想復合既話建議即刻斷聯
過來人 最後真係復合咗
斷聯 斷聯 斷聯!!!!q
你指block左佢?定唔覆就算
唔好再覆
樓豬前男友你好
你都見到啦
無左你唔得架
仲唔食住上
含撚口爆跟住再舔到乾乾淨淨
以後想點就點
樓主都係直接BLOCK左佢搵下件仲好啦
何必為棵樹放棄成個森林

想當初我同個EX分手都分得好決絕, 一講分手大家就沒再聯絡大家
連IG都刪埋, 開頭係好掛住係辛苦既, 慢慢就會好

然後, 我就預到更好既另一半
我本身冇乜朋友,有個好夾既男仔日日傾,傾傾下就一齊左,日子耐左淡左冇咁愛,但係個男仔都係我好重要既人,如果散都想做返朋友日日傾。佢可能仲好愛我,咁但係一開頭係朋友,愛就一齊,唔愛就分返開做返朋友唔得咩?
你想做朋友
佢想做愛
一人讓一步做sp囉
但明知人地仲愛你,而你又以朋友身份留係到佢身邊一直接受人地對你嘅好,唔覺好自私咩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞