港豬成日笑鳩美國人有槍唔安全

168 回覆
420 Like 118 Dislike
弱智

話自己唔係白卡佬就唔係白卡佬?
美國咁多槍擊案,一日未發生一日都未知佢真白卡假白卡。
呢個白卡刀手夠係醫生覺得佢可控先放佢出嚟啦
比人射死好過比人桶死
而家講緊前提係有精神病紀錄, 就算佢吹佢冇無一定會check到. 當佢一早有槍/好返出來再申請(有醫生proof係可以), 會係點上面已經講左.
你咁講又返去樓主嘅問題啦, 香港無槍喎, 咁點解會咁, 照你咁講個個都可以係潛伏嘅白卡佬啦, 咁不如禁埋車啦? 你無答到樓主嘅問題, 我段嘢你又斷章取義, 咁我想問邊度弱智?
五毛又入港豬數
死多死少啲分別
你咪自己諗下
第三次世界大戰用石頭同棍打
定係互射核彈嚴重d囉

依家禁槍係限制緊個嚴重性
學你咁講一手一燈核彈世界咪最和平
Nevada Texas Montana 之類可以open carry
其他州份常時九成要holster carry, 仲要有牌
大刀會
好安全
有槍可能死十幾件。
美國的槍因為十分普遍,所以要私底下買黑槍係十分容易的。
你真係好天真
你用𨫡盤都得啦港豬
上次同佢哋講到鉛筆都要申請先買到
但都有漏洞,除非你指定要所有人每年都要攞哂所有槍去續牌,唔係嘅,大部分精神病係後天嘅,邊個負責回收確診精神病患者嘅槍?醫院上報槍械管理局?咁槍械管理局需要申請法庭手令先可以入屋?有冇權破門而入?咁佢嘅槍權幾時點樣先可以回復返?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞