[I/A] 第七史詩 Epic 7 (156)光卡琳必抽

631 回覆
1 Like 4 Dislike
諗多左,組合召喚唔會有合作角
心都痛埋 無左之前既AC 最近玩番買新AC小左佢好似推圖無咁舒服
幾時比多啲人參… 完全唔夠用
想要智武好耐 絕對一速
執柒左佢啦幾年前話開陣唔會大影響,依家又加新野
話就話想balance 舊英,點知4個月先update 4隻,新英就全部實裝
即刻炎上收皮 因為陣型高低無條件多一個buff係bull shit
夏日活動都唔知死 直頭實裝做遊戲機制 真係cls
想賺錢到痴撚咗線
如果佢係由舊角開始整,我覺得都可以接受
但新角之後一出就有
擺明逼課,尤其玩RTA影響真係大
原來係抄原神個命座系統
不過原神冇PVP,第七史詩有PVP

今次燒得好似仲勁過上次

就算多左片鱗可以升陣,但係根本就杯水車薪
仲要用金光石換

唔怪得咁好又送70抽又送自選光暗5
佢唔改可能del game算
SSS無視抗性/隱身指日可待
下次學馬娘玩配種
再嘈出1/4000色違種
from 巴哈
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=34880&snA=13699

目前5星英雄為145個(手數的,有錯在告知),若在不考慮4星3星的情況下,以16週4種為一個頻率,要全部涵蓋需要580週,約11年才能使目前所有英雄進行潛力覺醒

擺明話俾你聽啲舊英全部變倉管
仲話想d舊/弱勢角色可以上場
呢個系統根本冇可能
一嚟cover晒舊英要好耐時間
二嚟資源唔夠只會集中喺某d強勢角
到時大家嚟嚟去去都淨係會用某幾隻去玩
三嚟新英全部一定有二覺
現時全部未有二覺嘅角色都要面臨倉管嘅風險
尤其光莉 嵐 路雅呢類搶一速嘅角最大變數
傳統打手未有二覺 對上有二覺嘅肉又係輸蝕
四嚟三四星角又點計
呢類基本上都係滿陣
如果冇二覺差距仲大
有二覺分分鐘強勢過未滿陣嘅5星

諗呢個系統嘅人真係腦裝屎 倒米大王嚟
今日先細睇個系統
原來改到咁撚精彩
已經諗起班膠層見班美英日韓台港咁多玩家都屌晒鬼係度陰陰嘴笑個樣
玩家是狗
welcome to 泡菜驚
分分鐘下次新角基本速度120 滿二覺140
我唔打RTA亦都唔課金
但睇到潛覺暗收銀 多無潛覺8速
咁做咪即係焗鳩啲有心玩嘅課長再課
想提高營收有咁多種辦法
係都要用呢啲咁撚核突嘅手法
SG依間仆街
知道跟支搵到食 以為抄埋支驚個系統可以貪埋人地份營收
失落方舟台服嗰單嘢已經柒
點知SG根本無下限
為咗錢 自己姓乜都唔記得嘅商人
佢咁加只係favor玩左咁耐升哂陣既舊玩家

只會令回鍋同新玩家卻步
新角一出就有,舊玩家都會卻步
只有大課長開心,可以p2w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞