[I/A] 第七史詩 Epic 7 (156)光卡琳必抽

631 回覆
1 Like 4 Dislike
咁新手一定要D時間先上到高分
PVP 5000同埋RTA1600唔算好難上
無課都唔難上

反而最驚係前排出中國ser,比較一下就知中國服D女角大部分都做左抽脂手術,遲D其他服可能都會有影響,另外我覺得鋼鍊都幾有可能唔會再復刻(毛澤東)

仲有前排活動逼人抽高陣新角,估計同中國紫龍都有D關係,雖然最後炎上完改易左
大獲 咁我應該揀左攻擊
要第五定第七日 冇得揀
合作應該睇ser出 大陸有自己嘅合作
反正大陸ser都係孤島 冇所謂
啲紅葉其實有無咩大用途?好似無乜點用過
啲綠葉都可換下過力
買大企鵝賣錢賺到笑喎
留返啲升3星轉職角技
係喎 即刻醒起有得買企鵝

迷宮屈一次打全場 搞RNG搞撚咗6粒鐘

痴線會唔會用黎買花?
留咗啲
唔等錢使
請問想買帳玩 邊幾隻英必揀
出新月光緣份
有光莉莉同埋暗卡揀
9月送100抽
自選英雄卷
自選神器卷

好多隻都無唔知點揀
水奶真係親生女
光暗有齊仲有暗SKIN
我得頭3隻
應該會揀光艾蕾娜
光暗五:
膽:光莉莉
其他:暗卡威、暗蘿菲、史哥、智武、光蘭蒂

合作角:
愛德華、紅丸、史萊姆、Karina(新手無用,但而家好熱門,同埋aespa比較特別,有機會唔復刻,不過一定要連神器)

限定角:蘭蒂、水扇
三色角:木飛、偶像

月光緣份揀暗刺,唔好確定,之後轉暗法

個人主觀意見
另外新月光緣分可以揀光莉莉/暗卡,所以彈性大左
9月初有10x10抽活動,又有自選英雄同神器
(三色非限定)

而家好適合入坑
不過而家出國服,睇路
請問想買帳玩 邊幾隻英必揀
光暗五:
膽:光莉莉
其他:暗卡威、暗蘿菲、史哥、智武、光蘭蒂、獅心王

合作角:
愛德華、紅丸、史萊姆、Karina(新手無用,但而家好熱門,同埋aespa比較特別,有機會唔復刻,不過一定要連神器)

限定角:蘭蒂、水扇
三色角:木飛、偶像

月光緣份揀暗刺,唔好確定,之後轉暗法

個人主觀意見
另外新月光緣分可以揀光莉莉/暗卡,所以彈性大左
9月初有10x10抽活動,又有自選英雄同神器
(三色非限定)

而家好適合入坑
不過而家出國服,睇路

講漏左獅心王
平時有冇玩開核爆
光琴除咗禁反擊,有啲唔夠傷
光槍會爽啲

俾我會排光ll=暗卡>暗蘋果>光槍>光琴=光Vva
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>暗醫生
我玩陣地多,所以光槍對我意義唔大
不過如果核爆有光槍真係幾爽
得暗醫生無,咁岩有銀河幣30,有冇師兄知重複簡會唔會有幣?
唔會
利申:試過揀完普抽中 之後唔畀幣
毒醫勁到癲wo

光ll=暗卡>暗蘋果=暗醫生>光Vva>光槍=光琴
rta角度
想問點先可以快啲攞到稀有催化劑 掉落率好低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞