秒回

1001 回覆
1 Like 28 Dislike
的確有好多好劇,但美劇都好多季下,得breaking bad比較有耐性睇,同埋唔多季數 仲有big bang theory,冇飛住睇

外語劇都係紙房子睇得哂睇過一兩套西班牙電影咁。仲有波蘭劇同電影!因為波蘭語幾好聽有興趣可以介紹返 挪威電影睇過兩套(幾鍾意),劇睇過幾集單元劇,都ok

party room得唱k可取,去neway嘅話太貴了
Jesse we need to cook

我好中意睇sitcom唔知你啱唔啱睇,再討論
science, bitch!

sitcom淨係睇過big bang theory,friends睇過第一集,但搵唔到笑位 可能試吓睇modern family
我睇咗幾集only雖然自己係sci撚

喺第二個post見到你話睇Good Doctor
我睇咗House, 都係啲醫生show,有興趣可以睇睇
咦,好似係講冇朋友嗰個post?

睇到good doctor第一季最後一集,但唔打算繼續睇,麻麻地,murphy同big bang thoery個sheldon爭好遠,鍾意睇sheldon mean人多啲(醫療劇其實等緊韓劇嘅檢法男女出season 3,但過咗好幾年都未有

可能睇吓外語劇先
係啊,入去叫樓主去離島玩

唉我早排睇完有八季嘅劇之後就少咗煲,睇啲short series或者開套戲嚟睇就算
有無人有寫日記?
https://lih.kg/3414692

你哋有冇寫日記?
睇劇好攰而家都係睇戲多,netflix啲港產片唔錯
冇,寫自己嘅感受有啲羞恥,雖然得自己睇
點解啊,我覺得寫日記攞嚟整下啲思緒係好好
偶爾喺ig放負算唔算
都算嘅
對上一個po已經係一個月前
最近都過得好孤獨,好寂寞
唔介意嘅話,隨時上嚟圍爐
調整生理時鐘day 2
調你老木
而家啲18歲妹豬癲到呢… grad din直落老蘭飲酒食shisha第二朝再去港姐面試
https://lih.kg/3413954

癲到
原來中學就可以做雞
發達大計
Ec一早講左啦
邊到學返嚟
叫雞嗰陣有領悟
我都想叫了

老雞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞