商場刺案證明女人都係依靠男人好,唔好再逞強

121 回覆
111 Like 764 Dislike
下 次次有咩意外有女人尖叫
都一大班人出嚟屌啲女人一有咩事淨係識叫
話高尚嘅男人就一定唔會

我講親男人點點點都係根據男人點話自己概括出嚟
唔通你係你呢個女人咩。。咪都係男人
最後都係男人阻止呢件事
事實係佢扑完兇手既頭兩下即刻停手
咁你又點知本身停左?唔通你又喺現場?
定係只係你覺得?
咁係咪菲律賓警察其實都成功解決人質事件?
唔好咁啦,冇人話廚房大佬唔勇敢,但唔好不斷喺度誇大佢實際做到嘅嘢。
呢啲咁嘅思想只係過嚟安撫香港人,感覺香港人原來唔係太懦弱。
你睇晒啱啱啲對話先講啦
But not you Bro.
廚房佬出嚟救人關其他男人咩事?殺人犯係男人係咪又關你哋事?
唔好好似支那人咁樣,有乜嘢可以攞彩就走出嚟認親認戚。
廚房佬個角色只係唔想佢繼續傷害人,同場好多人附近幫手急緊救,而佢目的達到左有餘
安撫香港人?諗起班黃屍最鍾意講階段性勝利,你當年唔係好撚黃既咩?
咁連登仔屌港女又衝出黎屌人仇女?港女代表全世界?
我不嬲話男人危險喎,無迴避過
但依樣避免唔到所以咪要揾有對等能力既男人抗衡
upmud9包袱
樓主意思: 女人安心比男人插死算尻數吧
Karen sis🫶🏻
肥妹救條女有冇人屌丫淨係識叫係冇用架
尖叫只會令附近既人煩燥,更難理性思考做任何決定行動
點得出黎?
一定唔係仇男女權撚保護你先
柒左就應左佢啦,唉
佢仇樓主
因為而家主流媒體,尤其係美國,想塑造到男女平等,甚至係女人勁過男人,簡單黎講就係啲公司想食feminism條水
每次睇完都好反感

教到手啲女以為自己真係夠男人打
真係害死人
咁啱遇到啲真男女平等主義者真係一拳打柒啲女
撚會同你頂
尖撚最錫身
你篤一篤佢訓成個月醫院
啲肌肉即刻溶鳩哂
啲protein都補唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞