你冇賓周學咩人溝女先

43 回覆
25 Like 222 Dislike
可能會有人話我冷血,但冇賓周學咩人溝女?

利申,有女

不論呢單野係當初講情殺又好,定單純白卡斬人又好。

我都唔覺得呢個世界需要D冇賓周既人溝女。
相反都一樣,
現今世界男女關係已經失控,結婚率出生率甚至係配對率都低。

男女,天生就係應該要用個器官去做愛,依家俾D冇賓周搞揀亂晒個世界,仲要明目張膽係街度行。根本成個社會,成個世界鼓吹呢樣野都係錯。
如果呢個社會冇呢種平權既D鼓吹,可能呢個鐘意女人既女人,早已經結婚生仔,晚晚俾男人屌到舒服到落唔到床了。點會俾癲佬睇中斬死。

唔好搬乜野自古以來都有,同性戀根本就破壞晒成個地球生態平衡,男男都好少周圍拖,女女成鳩日係條街度拖影響市容,其實女女好心就學下班亂倫同俾狗屌果班女咁,含蓄D,自己做完收撚埋佢算啦,唔知點解,我睇完尋日單野真心覺得開心。

我覺得佢地抵撚死架。
女人好人好姐鏟乜鳩野青留長頭髮吸引男人屌你個閪算啦
你老母生個陰道俾你唔係用黎磨豆腐架,仆街女
你點溝的?
你啲手足學咩人追賊先
攪基呢?有閪唔𨳒𨳒男人屎眼?
垃圾T B
是的鳩長官
正常男人自己有料嘅
真係唔會咁得閒寫大篇嘢屌鳩啲TB溝女
但樓豬話自己有女
有女 唔可以屌鳩d TB ?
男人扮女人叫變態
女人扮男人叫TB
用女人既身份 拎哂男人女人既著數
咁都唔屌得 你係咪都係TB
男同一樣都係仆街,但做野含蓄D。

女同仆街好多,會係街周圍拖女旁若無人

根本如果連男女同都得,18歲後只要大家同意,其實亂倫都得啦。
其實果D女人俾狗屌,都會收收埋埋,唔會公開。好心班女同都收好佢啦
鳩長官晚上好
你如何賓的長官
亂鳩斬人,斬中同性戀=抵死
鳩sir因為單案要ot 要巡街
所以發老脾
lm睇karen駁鳩你
其實TB 好撚慘
佢地個樣通常係勁柒
然後性格自幼已經唔太合群
所以先扮男人自處
搞到自己不男不女 仲以為自己好撚型
等旁人覺得自己無咁失敗

不過都有啲個別例子係純粹想體驗做男人
好似eillot page
駁咩鳩,邊有得駁
你有配熗當然口響
其實鳩sir係咪就係喺樓梯仆街嗰個sir
普通市民炸
牙蛇上黎想套料
咁你生咗小朋友提高生育率未
男女同點同亂倫比
咁都唔同?你ON9
亂倫都係屌閪,用上帝創造既工具做愛

男同女同,玩屎眼插工具,其實衰過亂倫好撚多,違反晒自然界法則
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞