你冇賓周學咩人溝女先

43 回覆
25 Like 222 Dislike
兩人約一個多月前開始拍拖,已見過雙方的家人,兩人同住於大埔一村屋。兇案發生當日,兩人本來欲到坪石邨一餐廳,與方家長輩吃生日飯,詎料途經荷里活廣場時慘遇疑兇,方遭疑兇追斬

斬死同性戀,抵死啦,
違反晒自然法則,俾痴線佬斬死,俾天收
樓豬就係嗰個光頭綜援公屋白卡導致心理扭曲
其實咁樣講可摸耳報驚話歧視+恐怖主義
就係有賓周嘅人太多好似樓豬咁膚淺
一條仔拉兩對女同都有

生咗幾件條仔養
垃圾女同
你咪就係異性相交後最失敗最冇價值嘅副產物囉
比起生態失衡你呢啲浪費地球資源嘅人更唔應該存在
真係屌你老母都費事
因為最錯係屌咗你老母生咗你岀嚟嗰個人即係你老豆
非常正確
光頭佬係撥亂反正
係唔係出自撥亂反正我唔知,但斬死女同,對地球無害
我覺得本來女人鍾意女人唔係罪
佢父母生成佢咁係佢父母嘅錯
但佢唔應該同我地爭女
啲弛TB可以睇四仔自解決
又可以買個mary返嚟著假狗褲屌餐飽

我地真男人已經要同男人爭女
而家仲要同女人爭女
遲下係咪要同埋啲馬騮猩猩狗爭女?
講真,男女同性戀好心就跟亂倫一樣,要搞就收撚埋佢,唔好見光,始終都係錯事。

依家走黎平權當正自己岩晒咁,ON99
非常正確
光頭佬係撥亂反正
係唔係出自撥亂反正我唔知,但斬死女同,對地球無害
我覺得本來女人鍾意女人唔係罪
佢父母生成佢咁係佢父母嘅錯
但佢唔應該同我地爭女
啲死TB可以睇四仔自己解決
又可以買個mary返嚟著假狗褲屌餐飽

我地真男人已經要同男人爭女
而家仲要同女人爭女
遲下係咪要同埋啲馬騮猩猩狗爭女?
講真,男女同性戀好心就跟亂倫一樣,要搞就收撚埋佢,唔好見光,始終都係錯事。

依家走黎平權當正自己岩晒咁,ON99

感覺好似啲死teslun咁
我地油車本來已經要同油車爭位泊
而家又多班電車撚要叉電
佢可以泊我地位但我唔可以泊佢啲位
惡撚過共產黨
建議鳩Sir search下咩叫Naturalistic fallacy
咁你支唔支持亂倫呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞