[小心白卡佬] 曼聯終極FF轉會窗暨靚仔聯吹水區 [2298]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
今晚得cctvb mytv gold?
近日,C朗(Cristiano Ronaldo)接受沙特聯官方採訪,談到了他對於其他人、隊友的激勵。
"'我的隊友們他們感受了我的方式——我的紀律、我對於工作的熱情。我20年來保持在高水平不是偶然的,也不是因為天賦。’‘他認爲天賦很重要但是其他因素也一樣重要。“天賦很重要但是其他因素同樣重要,擁有天賦和你如何運用天賦,這是完全不同的。 ”

“我認為我在訓練和生活上還有足球上幫助了很多人、球員。你必須得專注,你必須得職業,把能做到的事做到最好。”

談到了球隊本賽季沒有冠軍,他認爲在這幾個月裏利雅得勝利有明顯的進步。 “我本以爲我們會獲勝,不過有時候需要一點耐心和堅持。”

進步到由第一變第二
仲有大波day
學識幫球玉擦鞋
當年好似係簽1+1約
高薪無表現點會續
確實唔值
睇文字都feel到球玉個份自大
「我黎教你班契弟踢波」
真心佢教到有突啦
17場英超 0G0A 人工200k續就真係on9到賽季後期森林已經唔用佢
聯賽0G0A
下半季打後1次正選 (45分鐘被換)
2次後備 13同2分鐘
龜加𠴱嚕巴利呢個組合
好令人期待
全靠球王指點福先由上季既5球到今季30球
唔係應該,係一定
又笑柒隊長,你班撚樣
呢兩季多傷 泥到就住用
今晚去邊度睇?
心齋橋附近
Jesse Lingard in the Premier League for Nottingham Forest in 2022/23:

🏟️ 17 matches
⚽ 0 goals
🅰️ 1 assist
💰 £120,000-per-week
江若琳
CCTVB今年唔免費播英格蘭,要先買Mytv Super再升級至Mytv Gold先睇到,遭TVB Fans鬧爆
https://lih.kg/3405289
皇馬回收場咩
抵撚死啦 肯降薪去西咸一定無咁柒 仲要free走
輸埋今晚格狗好賣啦
馬會曼聯win 6倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞