[小心白卡佬] 曼聯終極FF轉會窗暨靚仔聯吹水區 [2298]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我都唔擔心
贏聯賽杯 前四 今季好滿意啦
#轉會消息 The Athletic報導曼聯已經與兩名潛在的前鋒轉會人選展開詳細會談,兩人為阿特蘭大的賀祖隆及法蘭克福的高路梅安尼。在這兩名球員中,賀祖隆被視為較有可能轉投曼聯的球員。

坦哈格將中鋒視為今夏的優先引援位置,而本季在英超中攻入30球的簡尼是理想的人選。但由於熱刺主席利維多次表態拒絕放售簡尼,因此曼聯已開始尋找替代方案。

在曼聯鎖定下季歐聯資格後,足球總監穆托便加強與轉會目標的對話,目的是在轉會窗開啟前了解轉會費用及薪酬的大約數字。
雖然曼聯放盤一事為轉會預算帶來了不確定性,但坦帥和球會的轉會部門職員正如常進行工作。

穆托已分別和賀祖隆及高路梅安尼進行了多次交談,兩名球員的所屬球會也願意以合適的價格出售球員。

20歲的賀祖隆與坦哈格同屬同一所經理人事務所,他在2022/23球季在意甲上陣31次,攻入8球並交出2次助攻。在今年3月的兩場國際賽中攻入5球,其中包括對芬蘭上演帽子戲法。

高路梅安尼現年24歲,於2022年與法蘭克福簽署了一份為期五年的合約,去季在德甲攻入15球及交出5個助攻。他代表法國出場七次,在世界盃準決賽對摩洛哥攻入了有史以來第三快的後備球員上陣入球。

預計法蘭克福可能要求至少8000萬歐元的轉會費,這將對曼聯的財務狀況構成壓力。相較之下,賀祖隆的轉會費用會較低。
我都冇擔心 我地輸撚硬
真,享受過程算
澳洲曼城輸緊 會唔會今晚一樣戲本
今季收貨,呢場都希望贏但好難
係呀 格狗占狗快撚啲死
我都好淡定

輸過場7up
無乜野
我地都好淡定喎
病左位手足最近點
好似好耐冇出現
傷到開季
唔洗走

出幾場又傷過😊
上星期咪上左水話溝護士
好似隔左好耐咁 完左季冇見過
要唔要搞返個曼區有愛贏波送波衫比果位巴打
完全唔明佢點傷 + 點解可以傷咁耐
大家收拾好心情睇埋今場,之後要迎接蛇占以及加沙狗
人地猁狗就係買嗰D

我地就係買呢D

今晚有冇人買左飛入場睇
我都好耐無見佢留言,仲有d擔心佢,原來去左cow女
有心有力即係ok 啦
我曼客勝由6倍跌到落5倍
澳職曼城輸6:1 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞