[Change your f*cking car] F1 2023 西班牙站 討論區

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
但今季頭幾場都偶有佳作,起碼未去到16名開外
雖然我捧開熊人
但唔覺得今季會贏到車手冠軍
所以都係等下年
拍廢圖果陣 車隊仲係中下遊
圖主力做測試攞數據研發
再加埋車隊策略上係保唐仔先過廢圖
宜家拍大頭 車隊已經係top4
大頭又係啲會揸突哂架車既癲佬
再加埋大頭啲政治手段
今季暫時車隊策略都偏哂去大頭到
連唐仔都主動玩team play
季尾又變讓冠大賽
諗多左
如果比我圖渣今年架車應該都可以完勝兒子
本身都以為佢仲有潛力,而家真係現哂形
唐仔入返頭8係大頭後面堆車搞下事就合格
今年架車有速度但落左下遊玩就真係弱

老豆要爭WDC/WCC要認真諗下幾時放返個位出黎
依家部AM太快唔夾佢
比部威記佢揸應該會揸突
(好似)
其實排位失準得miami一場啫
正賽就因為條drs train塞咗係後面
至於摩納哥排位就miss咗過磅 搞到出唔到嚟做第2轉
正賽就預咗唔會上得返去 因為條track冇位爬頭
除非兒子唔玩依個位都唔會郁
你搵個勁過兒子都有難度
Daniel Riccardo
或者 可能 MSC
現場睇原來F3大聲過F1勁多
仲未計沙特都係dnf
其餘3場分別係p6 p4 p7
絕對唔失禮
兒子一失準 啲人就衝哂出嚟話要換人
先唔計兒子唔玩老豆仲會唔會keep住泵水
而家夠實力取代到兒子兼且嚟到AM嘅車手又有幾多個?
要搵人再打傷佢隻手
老豆咁落本,我都想唐仔爭到頭排,有時佢又有d貨交到出黎
畢業就失業
點解會有個咁既規矩 明明f1得廿個位 冠軍就年年有
因為唔想啲冠軍賴死唔走
係,我覺得最 top 個堆車手,圖/叻/咸/大頭之類係俾架快車佢,佢仲可以揸突。唔係俾架中游車佢,佢俾多 0.2 你

所以今年大頭 vs 兒子更加放大
不過佢個位應該點都穩過泰山 …
今年F2似係vesti theo iwasa三個爭
theo贏就升沙巴 踢灌乳走
iwasa贏就升細牛 踢碎片走
vesti贏就一係升做平治後備 一係睇toto搵邊隊收留佢
因為f3仲係na偈嚟
Bespoke Mecachrome 6 cylinder 3.4 litres naturally aspirated 380 HP @ 8000 rpm

bring back the V12s
Vesti贏面大,但最唔知有咩出路
去同舒密仔一齊做Toto跟班
屌 棵車尋日又impeding罰三格
3格咪算少囉 泊正係T3
搞到烤架做唔到hotlap
今年架車比廢圖拍young driver 分分鐘有得爭WCC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞