Nike 討論區(31)屌臭nike 老母

859 回覆
2 Like 15 Dislike
美國嗰對嘅話可能都真係大陸嗰對就唔駛俾運費總成本就真係大概港紙九百五。
天貓官網買驚西咩
點撚解NIKE個垃圾官網一上多一陣就唔撚比上
據我好多年前嘅經驗係要用美國信用卡
美國地址好易有,係信用卡難
美國私人地址點樣易有?我用「Dupay」(美國虛擬預付MasterCard)俾錢。
我用friend 地址集運就9成block 晒
通常喺美國運一對鞋返嚟香港要幾多運費?
見到GOAT 買AJ2 low unc us9 都係$700
點解可以平過原價咁多
一係有班傻閪以為有得炒點知蟹左
一係有班後門狗焗住食既骨
諗住買對襯短褲 但係驚假
你信佢地果D所謂驗鞋?
佢地係唔太理QC姐但驗真假的話其實Goat / Stock X / 得物點都有一定嘅可信性。其實依家所謂嘅假鞋 (熱門嗰啲) QC同埋成對鞋整體分分鐘靚仔過啲真鞋 (仲有機會矇混過關Online齋睇圖嘅Legit Check,假鞋實物攞俾人驗99.9%過唔到Legit Check),就算差極都最多鞋墊或者中低走線位難仿製,理論上分別只有"鞋標QR Code有冇官方授權紀錄",呢個位假鞋係永遠冇辦法仿製得到。如果下下鳩咁驗啲假鞋輕鬆過曬Legit Check其實全部人可以富起來,成個波鞋市場都會崩。有時候係真係出現人工失誤先會咁好彩俾啲假鞋過到骨賣,所以Stock X呢啲平台都有機會買到假鞋就係咁解 (至於其他可能性咩背後黑箱操作我唔知啦)。同埋只有嗰個鞋款好撚熱門好大需求先至會有人肯放多啲成本同心力去整所謂高質啲嘅假鞋。所以樓上講得啱,冇油水又唔受歡迎嘅鞋係冇人會擺成本落去仿製,咁自然好低質,都一定過唔到Legit Check。
始終有樣嘢要分清楚係QC差唔代表對鞋係假呢對嘢就係一個好好嘅例子
QC差先係真鞋
屌真係
都係 你都講得岩
想請教下通常你喺美國寄鞋返香港運費大概係幾多 (有冇個大概個價錢範圍) ? Thanks
咁要請教ching有咩高見
唔搏,排唔到、抽唔到、買唔到就唔買
Hk Nike restock
通常係幾點?
見有panda dunk 寫會 restock
W by wankee 允記會唔會有假貨 見nike官網冇嗰款
講真,Jordan 2 啲蟹貨款莆田仔都會覺得造黎嘥成本,GOAT 平啲可以放心買
有無人買過airforce flyknit
見唔到香港有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞