盧瀚霆 Anson Lo討論區(7)

1001 回覆
30 Like 45 Dislike
盧瀚霆生日快樂
祝願美好既事物都降臨到你身上 You deserve it
希望你可以隨心所欲 做你最舒服既自己
想分享下
自問冇以前追得咁貼 不過你一路以黎都影響住我
我會更有勇於嘗試唔同野 更加想為自己努力
今日係久違既追盧瀚𩃀 雖然係其中一位中暑既人
但無論幾攰我都好開心好滿足
多謝你 令我想成為更好既自己

你無事嗎?
今日真係好熱好熱
見到佢喊住講個幾番說話
只係想同佢講:所有事因為係你所以先值得
快啲去休息 飲返多啲水
今日真係好熱 好似好多人都中暑

如果出年再搞 大家都記得要飲水同食嘢
仲要帶多啲嘢去消暑
好近見到佢
好開心

睇ig story見到有人講fb個post有多幾張相
簡左有佢既相post係到
應該因為ig限post10張相
其實我都未開
我係不嬲有得揀都會盡量唔dl app嘅人嚟
而家啲app真係多到泛濫又多餘 郁啲就要人dl app登記多一個acc
所以threads自己都打算觀望下先
同埋我覺得唔少人會覺得既然唔註冊都睇到內容 就冇迫切性即刻dl
好耐冇見喇
尸你會唔會去睇演唱會呀
小心身體呀 快啲去休息啦
量力而為啊
身體要緊

我本身拎著杯凍飲等佢
之後等到杯凍飲變左暖飲

多謝你地關心神徒們好有愛
除左攰我都冇咩唔舒服
係我高估左自己既能力 以為死頂就冇事
今次學到除左水份 電解質都要夠 鹹既野或者寶礦力幫到手
估唔到有人記得我 我有偷偷地mon
喺tg搵左神徒幫手 順利既就睇25/7嗰埸

https://www.threads.net/t/CuefY4jSvO2/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

唔理同邊個都好 希望唔係期間限定嘅互動
趁難得仲未有咁多藥油
佢而家好似ig連like其他人啲post都冇乜

有冇like其他人唔知 我冇特別去睇
佢最近好似比之前活躍咗 有覆cm又有去其他人度留心心
但我ig壞咗完全睇唔到 只可以睇人地cap圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞