其實落Club有咩好玩?

240 回覆
1874 Like 51 Dislike
拍過拖,結埋婚女都生埋但都係唔明有乜好玩
除咗食女

你食牛扒會除咗塊牛扒佢?
唔會
好多野玩
例如
以前去過一兩次,好唔鍾意個環境
啲女仔fd話去聽吓歌跳吓舞
我心諗你咁鍾意跳舞唔入danso 跳?鍾意比仔圍比仔溝啫
淨係知至少都想俾人執返劑
師兄你贏
有次去club有件後生鬼妹對咗眼神
佢嚟到冇交流直接un 9我跳埋啲扭屎忽舞(feel到玩開tiktok)
老實講嗰刻冇build up個vibe係扯唔起
我見佢過嚟淨係un9我咁我心諗既然送到上門自己都享受下算,直接後攬住佢一嘢搾落佢對波度
點知佢又唔撚gur我無啦啦搾佢波話要走去揾佢啲frd
咁我nice慣咪幫佢開路拖佢過去佢又講埋啲濕尻aww you so sweet想要sweet guy就去拍拖啦屌妳

另一次去有條港女對咗眼神,一陣交流就打哂茄輪咁
點知摸到落patpat又成個人彈起哂扮哂尷尬咁但係又可以打返茄輪但係再摸又唔得
落club打茄輪連patpat都唔摸得咁我打茄輪條脷妳都唔掂得
又有一次同條港女尻跳舞彈下彈下咁,飲到high哂打哂茄輪我揸佢佢揸我又一齊食嘢又交換ig又送埋返屋企
又話咩覺得自己好ashamed平時唔係咁blablabla

講咁多嘢我淨係想講啲女On9
鬼妹就鍾意扮slut,港女就鍾意扮淑女
所以我答你落香港club就係要揾間音樂好嘅飲到7成醉入到去同班frd 9fing飲埋剩低嗰2成
純粹為咗發洩性慾而去嘅你叫雞好過真心唔係啲女可以有一百種方法喺頭十分鐘之後bad trip你
可能見你唔係有錢仔
冇枱唔濕
依加好多都係圍威喂, 掂下D女已經好大反應
我射埋tim
食腸
咁你似要睇醫生
諗返都幾好玩既,落去渣下波食下女,唔係純粹比錢買個成功感大好多 ,不過都好多年冇去
你係咪去錯gay bar啊
明明次次都好多女
又唔算難識
真, 唔明D女扮咩野, 已經打曬車輪,渣曬波, 但都唔比去酒店
依加好多00後係成班fd 圍威喂保護網咁, 跟本YO唔到

BTW 成日都有D呀叔係Club到身貼身D女, D呀叔已經好滿足
條女用patpat 左右fing咁磨我條巨龍, 我又係後面渣曬波, 奶佢耳仔, 5分鐘就比佢搞到係dance pool 射撚左, 我頂到5分鐘已經算勁
對鞋成日踩到啲野癡笠笠 懷疑係你
你Un得尷尬咪怕俾人笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞