其實落Club有咩好玩?

240 回覆
1874 Like 51 Dislike
得罪講句,食唔到女就話人豬扒
比女圍嗰啲肯定係毒撚
我毒撚,上次有女女攞pat pat磨我JJ,我嚇到呆撚咗,幾驚佢告我非禮
你應該告返佢
True 就算係普通樣嘅女仔
都長期會有幾件麻甩佬yo緊
要行埋去爭
個人唔夠yo
就算喺角落有機會同到女仔傾兩句
條女下一秒都會比第二條仔yo走咗
lm
咁樣個感覺先刺激 不過宜家不了,老了,沒心力去玩,又要高跟鞋又要同人逼
二千年代嗰時就好玩 , 而家啲 club 好悶
扑啲光頭佬個頭
想知道以前係有咩咁好玩 00後
以前啲club會請性感dancer嚟跳 依家啲錢拎哂去請女DJ
原來有人明
以前會落
而家寧願同friend掟埋起屋企飲
都已經2023年 仲落club 得返過氣廢老mk仔先會去

以前古惑仔年代 個個細個落街玩 大個就去蒲 所謂出街娛樂就係得呢d

依家咁撚多電子野 後生仔都係上其中一個fd屋企 開住netflix / 電視youtube播住歌 圍內打完邊爐 直接開局仲舒服 玩switch既玩switch , 開賭局又有 仲有冇咁on99係club唔知做乜鳩流流咁晒錢
最多真係落去見識下
之後冇咩必要都唔會落去
醒一兩招俾小妹yo仔
劉馬車都係咁諗
點知一攬就出事
笑到仆街
以前 348 , cyber , 100 feel 星期五六都爆晒場 , 以前去旺到歌手都會落去做下 show , 電影無間道韓深酒吧個境就係以前 348 個場

你問有咩好玩 , 其實都只係娛樂場所 , 當時啲人都係飲酒吸毒多 , 以前香港 disco 開到周圍都係 , 高登前身有間 disco 叫 1015 , 仲試過斬死人添
仲有都唔明可以點揸架車去飲酒,唔想醉駕,但又想揸車 利申:未浦過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞