[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [27] 放假又要玩通宵

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
點刷用黑科技
係咪唔夠位企佢就唔會埋黎成日想搵佢爆石佢就企到最後
其實變白銀係隨機定點
我見我有啲怪會出白銀 係我打得佢哋多??
4隻都忍到
依隻野有咩用
Copy and paste
打怪同過主線都有隱藏分,打夠分成個世界可以升級嘅怪都會升級
阻撚住晒搏你禁錯制上機比人圍毆
吹口哨叫晒班PK返黎
技術夠 盾反/突擊>射面>騎(唔消耗武器耐久)
幾枝箭殺到
未計 近衛 卓拉大劍 火箭 翼盾 果d屈機野
應該係呢條時間線上面既一始村真係松達佢班馬自己起出黎

睇返其他村既人既反應, 都冇乜話忘恩負義之類, 似真係當左Link冇去過
當佢淨係去左卡卡科利村聽故仔(所以係有做卡卡科利村既side quest, 有提過有做到荒野幫手搵雞既quest), 再去四大領地搵英傑打神獸, 再去森林拎大師劍, 然後直接救公主

最明顯係地圖右下角既沃托里村, 今次救左佢地, 真係會當Link恩人咁款, 但一開始個反應真係似未見過面咁

利特族唔太認到Link係因為佢地普遍短命, 設定上40-50歲命左右, 然後今作既時間線係大概定喺荒野5-15年後, 所以會見到淨係得2-3個人認得Link
卓拉族直頭有幫Link立象, 然後明顯除左細路都記得Link, 因為卓拉族人均過百歲
格魯德族, 上作Link入去時係女裝, 所以真係得族長同近衛認得佢

真係講黑心既話, 首先一定係一始村睇住部纜車條友, 然後格魯德族有個side quest, 係要影8張英雄石象相, 最後係發現原來多年前係有1個男性英雄+7個女性英雄, 點知佢地為左政治正確, 直接將條仔喺歷史上唔見左名
係分黎
你打怪係會有一個隱藏分
個分去到一個位,d怪同寶箱d野都會升lv
技術低可以用佢守住 跟住跳落黎林克時間射箭
尋日喺地底見到三頭龍去抽佢
(本身未打地面三頭龍)
諗住正啊發達了
屌你跌啲野廢到
條仔會唔會係加農
地底用佢隻手揼石仔
兩隻手都用冰自動打小怪幾好
不過有機會冰埋自己 打人馬都係取消召喚
有十血就做到
你地雙子驛站隔離水池個呀哈哈點解
好多時係用咗一次後就會傻咗企定定
要捉住佢嚟行佢先肯郁番
(按A用佢再跌落高低差地形解)
依家會見到白銀小波果啲,之後仲會唔會再升
究極手拉個塞落水底,放手佢會反彈
請問強化賢者邊個會比較好?
不計成本,玩左陣左手三頭龍冰、右手三頭龍雷

不斷連鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞