喺英國買樓買中伏嘢,搞到奶曬嘢...

146 回覆
49 Like 699 Dislike
樓主人呢
結果樓主個所謂朋友就用好平嘅價錢幫佢接手, 從此過住美滿人生
無片你話林明楨住喺你度都得
on9?
見到自己在相架中的自已有乜好驚?
唔好睇
om99
咁大篇文,我一路睇一路心諗唔係最後1都冇片呀嘛

點知
叫fd 睇片嗰part熟口熟面,邊個故出過?
香港啲屋一眼望曬啦拍條撚咩
無話一定要喺香港拍
原來2樓先係重點
紅字係重點
冇紅字=冇重點
故事繼續:

當我在朋友家安頓下來後,原本以為這一切終於可以過去了。然而,我錯得離譜。無論我多麼努力地試圖從過去的陰影中解脫,這些恐怖事件仍然纏繞著我,不願放過我一刻。

夜深人靜的時候,我可以清晰地感受到房間裡的溫度驟降,寒意直襲而來。即使把暖氣打得最高,我仍然覺得周圍彷彿有無形的存在在注視著我。每當我閉上眼睛,那些可怕的夢境再次出現,幽暗走廊和無頭的人影一再地困擾著我。

我開始變得越來越焦慮,連平日最簡單的日常活動也變得困難。我變得神經敏感,總是警覺地尋找著任何異常的跡象。我試圖向朋友解釋這些奇怪的現象,但他們很難理解我所經歷的恐懼。

在這段時間裡,我開始透過網絡尋找有關靈異現象和詛咒的資訊。我發現有一個共同的主題,那就是「附著」。有些靈魂或詛咒可能會附著在特定的人身上,並且無論他們去到哪裡,這些現象都會繼續發生。我開始懷疑,也許這正是我所遭遇的情況。

為了找到解決方法,我決定尋求專業的幫助。我咨詢了一位靈媒,希望能夠揭示真相並找到解救我的辦法......
笑左
浪費左我5分鐘時間
ching 平時畫公仔係點畫?
Ok sorry 7咗
唔該曬巴打幫手解釋thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞