[zelda:totk]薩爾達傳說王國之淚不劇透悠閒玩兼卡關問答區2

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
賢者之證係咪用晒來升雀仔最好?

依家升左佢兩下,有冇話升幾次隻雀會去到max威脅?
邊到最方便可以執堆臨時盾?
黑到睇唔倒要扔燈花個設計幾好
不過扔燈花個ui需要更方便既shortcut
點人馬背?
捉野生馬個種方法咁上?
射佢個頭等佢跪低,然後即刻衝埋去騎
再唔係你飛到落去佢背脊都可以
地底探索好辛苦
成日爬到頂先發現有個「騎樓」咁突出嚟爬唔到

地底又冇木版,有咩垂直上升用嘅裝置推介?
有冇拎熱氣球設計圖
有d武器咪可以出風既

可唔可以當自己人力風移咁用

例如熱汽球板飄緊個時 撥兩野較位
操縱杆+風扇邊度都上到
唔係bug

39(近衛雙手劍底攻) +10(附魔) +32(莫爾德拉吉克顎骨) x2 (近衛系列 就爆double攻)
=162帳面攻
再x2 (最後暴擊)
再x1.8 (擅長骨武器套裝)
再x1.5 (料理3層攻buff)
=874.8//

人馬得5000血咪6刀死
你講到可以捉埋去驛站養咁
諗住其他位既自由度可以apply落去
琴日第一次落地底(除咗一開始解任落過)
普通款兩扇電單車? 我一開始都係hea 砌一直都係會飛到偏左, 手動拉返直
上網睇過可以痴一個蘋果去另一邊就會平衡返
我試下先
有冇圖睇下

而家我專注刷料升舊電先

自動瞄準射幾炮好快玩完
無圖, 你偏去個邊咪求其痴係個邊任何一個位都會平衡返
最好唔好上車位啦, 後面風扇位吧
前面仲可以加發光花落地底照明用, 因為加燈又係要研究位置重量平衡
我想捉一堆yahaha疊埋一齊好似tsum tsum咁黎做屋企幅畫
但係我好似解得太多 好難搵到野生yahaha
想問下地面大約邊區可能會多d
有咩單手劍好執又高攻,執極都雙手劍同槍
佢d高到過唔到既山(即係地圖實黑既位)
對應係地面既河流之類
如果你摸黑行,可以參考下地面既野去判斷
有寶箱圖案係代表已經清晒同拎晒果個神廟內o既箱
搵一隻,之後痴粒蘋果落去
之後係藍圖度整返一堆出黎得唔得?
利申未試過
藍圖只係copy個背囊
落左地底先發覺一心以下大幅增加攻擊力武器幾好用

次次搞到得返一粒心,打怪唔係你死就我亡

好刺激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞