[傻閪Enzo上賊船仲咁撚串喎] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2289]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
仲要Kane大把人爭
天真到以為得我曼買咁
Casemiro's game by numbers vs Chelsea:

34 touches
20 passes completed
13x possession won (most)
7 final third entries
7 duels won
4 tackles made
2 shots
1 goal

Back-to-back league goals for the first time since February 2019. 💪
下屆猁軌熱發揮正常返
都咪話呢個前4位咁易爭
除咗鏝,冇一隊係穩前4
7-0 根本係唔知啲咩神秘力量,Xg 3.x入七球
睇錯海邊的巴塞隆拿
拜神
冰尋晚man到
高一級就係高一級
阿狗下季件衫金色章
我地季初右閘個兩個都未知係點
Dalot 攻強守弱 雲比廢到等賣
宜家雲比打到有攻有守
就唔一定要出安東尼番後幫波啦
仲要逼左水曹打左邊
右邊水曹同安東尼睇狀態出啦
左邊大福哥正選 有祖打後備 fit晒
福唔傷曹真係踢硬右邊/攻中位
有祖契仔一樣
金色三間不過冇金章
支水槍金邊
咩都金,係個獅子頭唔金
關猛咩事
綠木係衰犯隊規同違反當地防疫措施
另一次係打女人
兩次都係自己唔撚用腦
猛係溝著個恐怖情人
到冬窗我係Kane 就唔走
免轉會費可以叫勁高簽字費同人工
隨住曼聯4比1大勝車路士,利物浦入前4嘅唯一希望宣告幻滅,「紅軍」王牌前鋒穆罕默德沙拿隨即喺twitter發聲明,批評利物浦今季嘅差勁表現。

穆罕默德沙拿表示:「(失落歐聯資格)我極度沮喪!冇任何藉口可以解釋,利物浦有一切出戰下季歐聯嘅條件,但我哋失敗咗。我哋係利物浦,每季出戰歐聯係最低限度嘅要求,真係好對唔住,呢一刻我講唔出咩樂觀同振奮士氣嘅說話,我哋令到球迷同自己失望。」

辛苦沙拿睇波
可以唔賣嘅話費Sir應該唔會賣
邊個靚仔就邊個啦,我曼而家成班力架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞