[傻閪Enzo上賊船仲咁撚串喎] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2289]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
買家係曼聯,直接開價一億啦
Yes一開波就叫價100m
冇記錯Kane好似係得返一年合約?
屌你老母 死格狗
快撚啲賣比油王 然後躝啦
我地無歐聯普巴都嚟啦
歐聯好重要不過歐聯唔係一切
無可能一野放走晒啲中堅啦
得返華記同短馬點玩
佢上季個腦係一片空白 攞完波唔知做咩好 多數都係傳返後
今季俾坦蛇tune完之後識望前識望人 攞波知自己想做咩 成個人唔同左
我真係唔覺得個右閘位有逼切性要補強
感動既係awb 吸收能力幾強
仲以為佢單防咁勁就再冇進步空間
加拉查雖然波底技術唔算好 但是最肯跑最有威脅
兩條入唔到國家隊既英撚醒水少少一齊踢好 將來再多啲默契 希望awb做到所謂幫到辛既右閘 辛快啲有返啲自信 咪撚再不射男
真,有時球員選擇加盟一個球會有部份原因係因為教練
佢可能想跟高普
格狗起身賣盤啦
龜走 湯走
等咗呢日幾耐
龜同格狗呢兩個都要一齊躝
龜有人肯要即刻放
Meanwhile, the purchase figure for Bailly has been set at €6m. This will be automatically triggered if one of two conditions are agreed. Firstly, if Bailly plays 50% of Marseille’s games, he will become their player on a permanent basis or if OM qualify for the Champions League next season by finishing in the top three in Ligue 1.

好撚慘,個個星期六日入場睇愛隊俾人SM
咪就係,一於壓下價啦,1億真係太高
波牛一隻 好難再上一層
唔係可以點,起碼呢啲唔係勝利球迷,真心respect既
啱啱訓醒,有安東尼傷幾耐未
咩意思,麥隊值得更多尊重
癲到 寫7:0落bio
成隊波最大進步真係佢,由一味得鋪牛力橫衝直撞唔識助攻,變成右路攻守既第一人,勁穩定
龜湯值得更多
Thank you & goodbye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞