[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (24) 94進60強 First blood出現了!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實班話陳蕾煩既係咪認真撚黎唔岩睇造星
Viu9不嬲整到綜藝節目咁 愈kam愈白卡就愈留佢
你想4個安安靜靜鬥快禁完 哦 下一個全晚?
Kam撚到
可能佢地純粹想睇人唱歌跳舞表演
viu中間加插呢d 搶人環節製造下氣氛
有人唔鍾意我覺得都正常
正如搵4個jf 坐係度專心揀人,都一定有觀眾鬧jf 悶一樣

但扯左落去公唔公平就真係太認真
fb ig d comment 仲拎埋陳蕾大陸出世黎講仲on9
KC 都叫眉清目秀都要溝win win

究竟win win 係咪好有內在美? 佢同ada 仔live成個八婆咁
留定名睇Jay Fung開始識鬧人
公咩平姐 佢鬥快㩒燈擺明夾好要有效果 搶下爭下互屌下唔係viu剪片條友食得屎啦不過無咁多認真kam撚 又唔會咁多話題既
Winwin 有8分啦外型
8 / 100
當年收到order要做鳩ada仔㗎
暫時唱得最好係咪Billie Jean肥仔
串到咁有咩內在美
唔靚 冇身材 串 八婆 十成係鍾意win win 跳舞
呢度好似有人話過kc個ex係ck?taste都幾獨特
nathan應該內定入梗3甲,但係同時又有單咁既野
講到你識佢真人咁
貴圈真亂
睇番rosa live,佢叫埋陳蕾同on仔入嚟吹水
佢哋講番都係似好笑多過嬲
啲人仲肉緊過佢哋當事人
仲要就算陳蕾做咩都好
佢都係搶唔贏先好笑
On仔同佢會睇到定咗唔記得㩒
咁又公平咩
造星3 彭秀惠同肥婆搶人互相牽制搶人 定 造星4梁祖堯同牙醫互相禮讓送人俾對方好睇啲?
彭秀慧同林二汶玩互阻都係㩒燈前夕,到真係㩒嗰陣係無出矛招阻人㩒,爭輸大反應,咁樣爭咪好睇
點解個個都spin左去爭先好睇,唔係爭唔爭嘅問題,係矛唔矛嘅問題爭好睇呀,矛唔好睇
電視台剪接信到十足十
笑死
去睇下我推啦
咁你咪唔好睇
就係想睇參賽者嘅表演唔係想睇error式玩矛,想睇矛我睇error節目啦
有睇tereance house木村花嗰季都有睇
唔係信唔信嘅問題除非佢好明顯造假啫,下下都諗住有哂劇本邊好睇架,睇節目就係為娛樂,不嬲造星都係屌評判屌導師屌參賽者先過癮架喎,年年都係咁架啦
仲要唔係第一日睇造星
以為上造星啲素人多kam撚
點知連啲觀眾都好撚多kam撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞