COLLAR討論區 (717) 食屎啦 AM Team 團歌團演唱會呢!

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
大個女
你咩ec
又寫我個名
我反mxxx
同牙路反蘇xx一樣
典解大咗貢多嘅
死老狗!

「韓國留學Day Day晴淨係得星期一至五嘅22:30係VIU99播,有無得睇多啲軟糖嘅互動吖?」😣

「你呢個問題問得真係好!我地都好樂意解答你呢個問題…」☀️🍬

✨為大家隆重介紹✨
🤍Candy x Day Fans Club聯合應援2.0🇰🇷

《韓國留學Day Day晴宣傳應援》
應援物(含獨家相片)
🍬IG廣告同款Postcard
大量軟糖合照!一定要有🤤!

Postcard派發詳情
日期:27/5
時間:以店鋪開門時間為準

九龍
📍旺角 TCG Express
旺角彌敦道608號總統商業大廈20樓01室
【1500開始派發】

📍旺角 阿里郎熱狗棒
奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
【1200開始派發】

📍旺角 慧食貓
九龍旺角區彌敦道旺角中心1樓F085舖
【1500開始派發】

📍九龍城 裕吉堂
土瓜灣馬頭圍道183A裕吉堂
【1400開始派發】

📍尖沙咀 植作茶
山林道10-12號山林閣地下2B舖
【1300開始派發】

📍觀塘 茶星人
成業街7號東廣場地下G18號舖
【1400開始派發】

新界
📍沙田 茶星人 (河畔花園店)
沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下5號舖
【1200開始派發】

📍葵涌 囗囗囗 Triple Mouths
葵涌葵昌路72-76號Life@KCC1樓111號舖
【1200開始派發】

📍屯門 花斑茶社 (城·點)
屯門啟發徑8號城·點地下G2號舖
【1200開始派發】

港島
📍灣仔 和記餐廳
謝斐道392-402號維新大廈地下E舖
【0700開始派發】

📍西灣河 茶星人
西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A27B號舖
【1200開始派發】

📍柴灣 小重慶
柴灣柴灣道345號金源洋樓地下2號舖
【1200開始派發】

❣️數量有限,派完即止,一切實質數量以應援店為準❤️
❣️大家攞應援物嘅時候記得要有禮貌地向店員詢問同埋講唔該呀🤍
❣️有能力嘅話都可以支持下啲良心小店💛

✨攞完之後記得IG tag返👇🏻
@6y_day
@candyw1219
@collar.weare
@dayhkfansclub
@candywong_officialfansclub

照片提供:Candy、Day本人
IG廣告設計:Candy FC設計組
機票設計:Candy FC設計組、雲
Postcard設計:Candy FC設計組
Visual設計:雲
文案:雲

#COLLAR #ViuTV #許軼 #Day #Day許軼 #6yday #dayhkfansclub #CandyWong #CandyWong王家晴 #COLLARCandy #王家晴 #Candy王家晴 #韓國留學dayday晴
仲以為膠兄
我反muta
CK 代言咁耐咩
個個都著

🎂 𝟸𝟷 𝙱𝚒𝚛𝚝𝚑𝚍𝚊𝚢 𝙿𝚛𝚘𝚓𝚎𝚌𝚝 🎂

相信大家呢幾日都透過唔同途徑率先睇到我地嘅Art Piece🎨
而家真正完成後終於可以正式公佈比大家啦✨
無錯! 今年生日我地誠意邀請本地著名塗鴉藝術家@uncle852 為Marf設計咗一幅生日壁畫
希望為Marf同Muffins都留下一個難忘嘅回憶💙

作品上面有好多關於Marf嘅元素🐈
唔知大家又搵到幾多呢?

——————————————————

Uncle係國際著名塗鴉藝術家,曾經擔任《狂舞派3》塗鴉藝術指導🎨
今次我哋好榮幸可以同佢合作🙌🏼

亦感謝 @currentprojects嘅協助💙
——————————————————

🪐Power of the Universe生日壁畫詳情💫:

📍上環西街
🗓 即時起至6月28日

打完咭記住tag返 @uncle852, @_marifemarife_ 同埋 @marfyau.fanclub

‼️壁畫附近有唔少市民居住,打卡時請留意聲量及周圍環境,切勿影響居民日常生活‼️

#COLLAR
#Marf #MarfYau
#邱彥筒 #邱彥筒MarfYau
#Uncle #塗鴉藝術家
#邱彥筒香港後援會
#marfyaufanclub
#graffitiart #graffiti #mural #muralart #streetart #塗鴉 #街頭藝術 #壁畫
#poweroftheuniverse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞