有隻空雞諗住今舖咁多人撐空姐,係空姐secrets出po諗住圍爐,點知比人屌

126 回覆
297 Like 31 Dislike
原來係多人撐空姐
人地唔識英文笑9人咁都撐得落

利申:唔識英文
當時人係日籍空姐,點轉用普通話呢?
我知啦,普通話係世界語言,日本妹唔識,抵炒啦
其實你講錯個字人哋話你講錯有咩問題?
又唔係唔肯比

不過樓主post個空姐真係on9
唔識英文又唔同人講
又要扮嘢用英文講
講錯咗人哋話你聽又覺得人歧視
一個唔識英文既人點同一個假設唔識中文既人講
你會唔會同鬼佬用中文講自己唔識英文
當任何人對著玻璃心班大陸閪
我永遠站在班大陸晒對面講撚完
Using my mouth/ tea spoon pls ,理論上應該咁答
其實個三個空姐只係背後茶水間笑個客
又唔係當面笑,重要只係講笑咁講
咁樣都要炒,成件事CLS
國泰要奶都唔洗食相咁肉酸
睇到body language個留言以為要拎對奶出嚟
show件實物出嚟真係叫body language咩?
咪on9啦
段錄音係三個空姐茶水間自己講笑咁講
根本唔係對客講
我敢肯定一早有俾blanket條天龍人
弱智仔
做服務性行業咁樣對客都唔炒唔係呀嘛。反支還反支,飛雞賤還飛雞賤
自己聽錄音啦
你打人工唔會背後屌客屌老細嘅
On99

原始國泰錄音
https://lih.kg/3397507
同一問題問咁多次都仲唔知個客聽唔明,仲要keep住同一個問法,唔識轉下個問法俾d例子,個空姐都幾蠢下
香港人性格的確好閪,外國讀書就知,成日笑鬼仔鬼婆攞佢地着數,明明人地對你咁nice 不過有d國籍既人都好閪
就係聽完先覺得佢地抵炒,on99。
炒撚咗你條五毛先
你聽多幾次 入邊有幾把聲

講英文嗰件由頭到尾都冇講過廣東話 應該係日籍空姐

你試下一個香港人返工閒聊全程講英文 其他人用廣東話 睇吓其他同事會唔會講返你轉頭
唔係應該係how do you like your coffee
識少少英文就串柒柒
本來同情,家下覺得抵撚死
其實點解可以一口咬定段錄音係真實
而家AI咁勁要做一段錄音出嚟有幾難
但今次罪名係玉華,兩回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞