Viutv 件臭雞Ash好心收皮啦

407 回覆
2813 Like 85 Dislike
Ash粉絲助功 離真相又近一步
https://lih.kg/vDprwCX

IG狗公hk_newsharing(連登用戶名:嘥料267218)入嚟未
收皮啦佢 臭雞
次次見到佢都轉台 唔撚開胃
真係好撚無恥
離婚真係唔係問題,係佢冇幾耐前先講有幾恩愛, 仲要拍埋結婚戒指廣告, 點知已經離緊婚, 呢個真係有啲核突
而且到而家都冇為自己呃人而道歉, 甚至連交代都無一句
咪再屈mc啦, 你估佢盲架咩, 佢是但一個mv女主角 都靚幾條街
無咩觀眾緣,唔明viu點解仲要簽佢
做護士就係天使?
正係覺得佢係啲mk妹,玩爛左咪搵佢前夫埋單
好撚柒mc真係屎都擺落口
Mc: 好 我會帶套 溫柔點 不弄痛她
下,個仔邊個架
佢地冇理由唔知佢結左婚, 可以吹佢MK妹變好老婆, 好過話天使雖然結果都係臭雞
佢連Santis咁正都無派帽比熊仔頭
應該真係無食Ash
佢係咪同緊個mix嘅一齊?
MC唔係仲同緊Santis一齊咩
咁佢就更加唔會食屎啦
同Santis一齊之前
謝瑞麟俾佢跣一獲金
MK妹變好老婆俾人感覺都唔係太好 你話諗住比佢做個兒童節目主持仔就話冇所謂
我估Viu一開始以為可以捧到佢上歌唱天后level
下,但係嗰陣時未傳同Ash已經傳佢同Santis
btw, 其他造星女歌藝已經進步左好多,Ash好似仲係食緊老本,可能仲退左步(比人屌左成年,基本上無唱過歌)
覺得謝瑞麟應該要求佢賠錢
冇人會想買佢啲結婚戒指
Viutv識捧人啊

保奇都可以翻身
Ash都一定得
係就唔會咁早foul啦
佢又唔識跳舞, 本身就入唔到女團,viutv 掛住捧女團,連Yolica都無乜音樂類resource
係日本坐JR 番工時間已經好迫
佢出POST話周圍都係男人好撚驚
暗示有痴漢

比人屌到仆街之後DEL 片+POST扮無事發生
Yoyo冇佢哋咁撚乞人憎
陰功
男既翻到身,女既難d, 世界上只有浪子回頭, 冇聽過做雞從良金不換
除非佢歌藝去到Diva級,先夠令普羅大眾忽視佢既黑歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞