Viutv 件臭雞Ash好心收皮啦

407 回覆
2813 Like 85 Dislike
結果佢真的不是喜歡 ash
亦都無好好對她
食緊方方
我屌你老母呀 叫隻trash 企開啲啦
皮膚黑左唔靚
踢老公返台灣
make 到noise
終於有人開post呢條臭雞一比ViuTV簽就踢走個台灣仔即刻悔婚 明明已經悔左婚仲要扮幸福接結婚戒指廣告 扮撚哂仲一齊緊咁
Viu旗下第N個失德藝人當無事照捧

不得不承認懶理就係大撚曬
大把傻閪支持緊佢
世界盃果期,有個好短嘅遊戲節目佢有份主持,著短褲嘅,條腿同隔離果個對比大到
佢果條腿又粗又短,加埋個頭又大,成個人比例超差,膚色又黑黑黃黃咁,有種污糟嘅感覺,整體嚟講真係無一樣係合格
有唐talent
吹奏天使人設,一簽完,人設就崩
咁撚多人可以捧係要捧件臭雞
見到佢我即熄電視
點解某歌手會食得落?
明明好想睇啊Gi
見到條19ash
唔睇了
咩偷食果啲真係算小事
踢走老公呢下真係憎到佢仆街
人地跟佢嚟香港無人無物
龍龍好支持佢去追夢
佢為左紅 竟然離婚踢走人返台灣都做得出
真係死臭雞都不足以形容
因為嗰陣已經簽咗所以旁白君自然會吹奏佢
點知會比人爆咁多嘢出嚟毁咗佢個人設
而家睇返真係好想笑 MK妹想扮單純天使
有冇人係viu見到ash 即刻想熄電視
https://lih.kg/3215809

開完個post之後 我冇再睇VIU
佢護士仔,天使佢老母咩,咁咖哩咪聖母,又唔見ViuTV 吹奏
應該咁講, 佢兩個一離婚, 佢老公好似就冇左居留權
制度問題?
不過台灣政府嗰邊仲癲, 瘋狂刁難香港人移民
正面,45度有化妝都ok既
但係連登仔標準係9896都her nose is too big, 孖妹樣衰,Jessica一般貨色
仲要份人虛偽到仆街 臭雞扮純情 屌你老母做護士返工抱住人地個bb影相post上網 on撚9
咁YoYo呢?
真係諗唔明點解Viu要抌咁多錢拍一個節目捧佢 又比位佢唱歌
明明有咁多選擇 搵個Youtuber合作都好過搵佢啦
樣衰到仆街 一啲星味都冇 仲要心地唔好
小道消息, 最近呢2個月落左仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞