Uncle Roger 都幾撚醒,反正都比中国封鎖就叫人買佢片64睇

166 回覆
1197 Like 11 Dislike
高質
你終究要辱華,何不一開始就辱華
英文好睇英國人得啦洗睇呢啲
擺明扮啦,邊有可能啲accent咁柒但又講得咁流利
其實佢本身紅得起既內容都係串緊d素食者同埋食物敏感既人, 佢uncle呢個形象都係諷刺老一輩華人唔咸唔淡既英文同華人既教育文化

佢本身就好踩線, 但就要為咗打入微博市場去出道歉文, 但個市場本身就易碎

係咪因為打咗幾年都冇咩成效就放棄想奶返牆外既支持
Peter Russell 最好笑
都係依家先知佢係上海背景
但係睇完條片佢都冇邊度係撐香港 極其量都係反老毛
[quote]好老實我最唔欣賞呢類形嘅搵食
印象中佢英文其實好好
不過要玩下racist joke所以扮asian accent

英文好
睇英國人得啦
洗睇呢啲

https://youtu.be/NZ8l_BQrbTw
唔記得分行
你一開頭老屈佢戀共點計先求鳩其睇過佢表演都知佢乜態度啦,Jimmy o yang戀共都講得出口屌你老味
所謂道歉篇嘢跟哂主旋律語調講
你話佢一個馬來西亞華人識唔識寫
幾好呀,唔係個個願意講mean野而且好笑
https://youtu.be/pnRvLSMC20I

55:00 明確表示
笑鳩反共派自作多情
佢講到明1989年6月4係咩日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞