Uncle Roger 都幾撚醒,反正都比中国封鎖就叫人買佢片64睇

166 回覆
1197 Like 11 Dislike
吓 我哋時事台最欣賞人賺紅養黃
Good deal
總之黃皮黑眼就首先是中国人
佢呢個年紀 嗰時仲未有咁多左膠大愛撚,分分鐘由細到大都比人歧視
所以好多好鍾意支那,覺得係佢哋嘅根
而且識講英文喺香港同支那都會被人吹捧,咪覺得好親切好開心囉

佢哋思想仲係停留緊共產黨係賤格and that’s it,再深多一層都無興趣知

Nigel喺馬拉大 環境都有啲分別嘅
比人飛,依家飛返人轉頭
依家先發現只係uncle roger 有禮貌
有冇例子
古惑仔嚟
之前驚得罪中共跪低
而家食反共條水賺到盡
唔準你侮辱狗狗
撐錢啫,封鎖咪即刻轉身
分分鐘係計過踩支好賺過愛支
先至特登講嗰段
一次過講晒華為習近平台灣
根本唔係失言,而家計算好咗
無錯
講漏咗仲有credit score 同 will be canceled by China
根本度好火力全開
佢轉陣營既點應該係最近嗰個話解放軍係狗既人比中國封殺,睇唔過眼乾脆斬纜
不過我諗大家都想睇到佢咁做多過佢繼續落力奶?
At least我係

樂樂法利呢隻先係我由心底respect佢嘅反共comedian 喺中國學演戲、學中文、生活、工作(仲要係做人民日報)都仲可以睇清楚個中共政府真面目,佢真心好鍾意中國,亦都好真心咁討厭共產黨。
原來唔係港仔,喺香港比人歧視,喺美國又比人歧視
佢連原本個姓Au Yeung都改埋做o yang
佢鍾意支那都好正常

Yang was born in Hong Kong during British rule. His parents were both from Shanghai and later moved to Hong Kong.[3] In 2000, when Yang was 13, his family emigrated to the United States and settled in Los Angeles, California.[4][5][6][7] His aunt and grandmother were already living in the US; his parents joined them primarily to allow Yang and his brother, Roy, access to better schools.[5] Yang enrolled at John Burroughs Middle School for eighth grade,[7] then later attended Beverly Hills High School.[6]
賺藍養黃啫
大把人喺香港咁做啦
我聽都無聽過Jimmy O Yang幫支那講好說話
Ching由佢成長比人歧視吹到佢對「比支那人吹捧」好開心 幾有幻想力
條友美國開stand up comedy show場場爆場咁濟
你估佢係mc jin / Jeremy lin之流喺美國搵唔到食
要刷班支那人鞋拎成就感?
當年英國佬出糧肯定撐英國佬啦
而家邊個出糧呀

正所謂收英鎊就講英文
收人民幣就為人民發聲
你誤會咗我講嘅嘢
我係話佢係大中華膠 無話佢撐共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞