覺唔覺 鄧紫棋 屌打香港大部份女星?

336 回覆
1849 Like 361 Dislike
方大同又話鬼食泥
漿又話含撚

結果最撚成功係佢兩個
梁天琦都係大陸出世 咁佢又有冇奶
早幾年係,依家算啦樣柒左 波又無埋
波細?
依家仲要同大陸通關,要同大陸人爭
當年係咁畀啲兒登仔、記者抹黑
而家係
香港人成日都係失去先懂得珍惜
人地係香港發展時又唔好好支持佢,日屌夜屌
好撚正
最正時期懷念
漿老師喺香港要被藍奕邦呢啲二打六老屎忽屌
佢不嬲有才華 但係佢嘅哭腔同鼻音唱法唔啱聽就覺得好難頂
有幸去過佢第一次紅館concert ,唱Live 勁正,至今仍然好有印象
唔係呢張啦屌

方大同無鬼食泥,林家謙先係,一個tone唱晒所有歌,呢d咪比我睇到音樂人未必係歌手囉
林家謙個種唱法悶到顛
雖然佢寫歌係唔錯但真係好難聽
唔明點解咁多人鍾意
方大同攞叱咤男金個年
成個高登大把人係度屌話佢唔識唱歌鬼食泥
叫佢作曲就安份守己作曲,吹大曬

同依家連登屌林家謙差唔多
佢根本就係
唔知咩VIP飛
可以同佢拖手影相
張張都係班女笑曬口 佢就死老豆咁既樣
咁將佢地放埋一齊啦
不過講唱歌方大同真係屌打喃嘸佬,人地首首歌都難唱,你喃嘸佬d歌就…….馬車唱都好過原唱啦屌
唔係唱自己作啲歌就唱作人
睇方大同 盧廣仲 韋禮安 林家謙車尾燈都見唔撚到
依加無返支那好似靚返
G.E.M.原文節錄:
「我覺得現在社會真的充滿怨氣,但不只年輕人才不滿現況。自從有網絡的出現,加上社會愈來愈自由,經常有遊行和集會,大家多了表達不滿的途徑。我相對處於一個比較體諒的角色,因為就算有多少不滿也好,你一定要 be honest 的是,你在這個社會一定得到某些benefit,不是每樣事情你都覺得『唔gur』(很不爽)。有時打開報紙,見到有人好激烈地反對某些事,或者從早到晚叫特首下台,我反而覺得:『嘩!使唔使呀?』」
「你問我政府可以怎樣幫助年輕人?我又不是 expert,如果我是 expert,我做了特首啦! 」
「我想跟梁振英說句『加油』呀!他的壓力必然好大。先不要考慮他做每一個決定背後的原因,不要去 judge 他做得好不好,我真是好想跟他說一聲『加油』,因為這個角色實在很難做。我不想再對他施加壓力,想給他一份鼓勵。」
講真 唔大唔算細 目測有C cup

但佢自稱32D

黃尸都係J返本年度叱叱最受歡迎女歌手鄭欣宜算吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞