啱啱先開始玩緊曠野之息。。。

158 回覆
173 Like 40 Dislike
唔止mon
Oled tv開game mode已經好左好撚多
好彩你玩BOTW先咋仲有機會感受多一次震撼同感動
根本風格唔同九唔搭八
當年真係俾到好大驚喜
開放地圖唔係得個大字, 係每個地方都有細節
ac odysseyb 同 witcher 3雖然都係 開放地圖
但其實係得個大字, 行多陣已經唔會周圍行返去做任務
但zelda係會行到唔記得做任務, 成件事好似真正的冒險咁
一樣都係岩岩先玩botw,open word 地圖黎講真係神
但某d 神廟解法真係低9能濕9到爆,例如要用陀螺儀果d;解d支線又要做埋點蠟燭傳聖火,沙漠又話熱,雪山又話有2級凍,迫9人睇攻略搵種子開格數。不過隻game 真係好岩係switch玩,得閒開下黎爬山飛下攀下石 算鳩數,反正switch 都冇game 玩
5 6年部機都分分鐘收左皮
近排PC巳經玩到4K 再玩返王國之淚真係好唔慣 但玩咗一陣覺得好好玩 就唔多理個畫質
三叔
會,你唔會想爬塔行路
俾某怪食會吐全新耐久俾你 不過當有得合既時候你唔會唔捨得用
啱啱買左 難唔難玩?
睇你點玩
唔難 仲好耐玩 玩左60個鐘了
其實主線真係太短
其實唔係鍾意跑地圖 勁快玩完
一玩完主線就 所有野冇晒興趣
終於可以玩2
幾年前玩到打哂四隻神獸就停左,早兩日買左DLC 直接試下大師模式開波
玩到全部獸神弓之後先開始打神獸

仲易打過人馬既 射兩射就死
有冇型號
如果去打主線一路打到尾會更加覺
咁既料都敢係我災厄林克面前出現
曠野有咩缺點
清,你都幾弱智
講材質elden ring都有鋸齒同起少少格
要講畫面都唔係用呢隻比啦
慢慢玩, 續作還續作, 感受完BOTW後再開TOTK
兩隻無錯係系統上相似,
但係咪比外面有心人抹黑講到佢一成不變毫無進步咁影響咗
鐘意無雙系列既可以玩埋災厄默示錄(不過最好玩完BOTW先)

兩隻各有各好玩, 各有各精彩架
孤單啦(對我黎講唔係缺點)
移動手段迫你用好多時間爬山
物品介面唔太好用
敵人種類唔多
有啲資源例如箭真係太少,變相要人花啲時間做啲枯燥既刷料
暫時諗到呢啲
開始咗玩totk
真係返唔到轉頭
感覺botw變咗係初稿
不過兩隻都係唔同遊戲 各有各好
始終兩隻GAME差咗六年, 而王國係續集係礦野既廷伸

王國比礦野少咗既係當初佢出現果種驚艷

係究極手既自由度多少比返D既...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞