愛華頓球迷集中討論區(53)COYB 球季終極一戰定生死

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
DoF 真係智障
set 個2M 買斷條款
仲平過高迪
賣NKK 唔留Coady 班夫睇落唔想返嚟
呢隊波真係.....好柒
班青訓都少少無大志
點解唔想踢英超
想踢英超 但唔想踢你愛華頓
廢隊最易上位
除非大痴排mk 賀基先
大痴痴到高迪都唔用 講唔埋
一陣又唔知借/買啲咩返嚟

有冇邊個肯嚟上下位
下季又英冠見
正呀
有錢買人呀
加堅尼人工啦不如
高迪筆錢

Revealed: Sean Dyche lands £3m Everton payout

Everton have paid Sean Dyche a £3million bonus for preserving their Premier League status this season, Football Insider can reveal.

The Toffees survived the drop on the final day of the season with Abdoulaye Doucoure scoring in a 1-0 win over Bournemouth to secure safety ahead of Leicester City and Leeds United.
班夫捧左盃 踢緊歐霸盃
又好難叫人返嚟做失敗者
nkk 2m
得番烏仔一隻正宗左閘
其實佢應該嚟嗰陣係信安76,點知安76做左一季跳船
其實隊波一路都講緊中堅太多要清咁啲

中堅下季有達哥hall雞mk同葛飛,其實人數上係夠,考慮到dyche多數打雙中堅

如果上面賣咁件又可以收返班夫韋治返黎用,其實中堅係有少少人滿之患

但隊波窮,又清唔走班舊人,係咁架啦
咁無帶子,又真係去左英冠
嗰班舊人就=你喺高位買嘅股票,又貴人工又高,邊會有人幫你接貨
Mina咪其中一個例子磨到今季終於完約

所以一個好領隊既其中一個要素係識用返隊波本身既squad

無可能一黎換曬成隊波既球員,半隊都唔得啦
Mk應該無人會買,又係大痴私家鴨
Hall雞同godfrey二揀一放出去算啦
2m都賣 有病
留聚踢後備啦
高飛打中堅
不如執7去
hall雞高飛呢啲質素再留真係癡線
繼續攬住落英冠就啱
其實Mina 唔係傷多過跌,其實佢唔算貴,你睇下麥佳亞?
問題就係佢踢一場抖三場

健健康康既dyche留佢都留唔切啦,佢頭鎚咁勁
高飛有速度打邊衛好過,我信安76眼光
呢安76走左之後啲傷患無停過,Mina、鴨傷完又傷
佢要打唔出擊的閘位,一有波向邊清,咁會穩好多,要佢參與埋助攻=邊路放題

蘇仔都有呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞