愛華頓球迷集中討論區(53)COYB 球季終極一戰定生死

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
唔好話無機會,請廢賓之前好似係有搵過猁狗謝
如果真係搵就搵potter啦,potter有能力建立自己套form,搵佢重建啱晒
但樸達想打嗰套我地而家的人腳唔會踢到
嚟緊應該都係大清洗嘅啦,唔續約、冗員、扭跳槽等等相信今年都走唔少,騰空啲薪酬出嚟重建支球隊
Louis is always with us

有少少想
有人話般矛降班個季係廢糖踢落去
完全唔記得呢件事
其實今季分勝負就係作客對李城個場救到對面既12碼
如果無救到就真係無可能護到級,直情係佢地身上拎走兩分
至於點解救到,已經有巴打貼左豬褔張貓紙
今季(其實季季都係)輸無中鋒姐卡法一傷就on99 一係搵SS打正前 一係用灰 都唔知做乜鳩

Ings寧願去西咸踢大後備都唔過黎
是但有個正常中鋒一定唔洗咁
完場成班球迷仲係度 chant
sack the board
https://www.youtube.com/watch?v=yprcO4IDGRs

ivan toney 8 month loan deal 380k a week
下季基爺應該退化得更加犀利,仲係佢場場正選死得
啲接班人 雞巴明 Baningime 唔見曬
尋日出三中堅run得唔錯 撚蛇試左成年既野 帶子一場就搞店 不過算好彩mk自爆咗幾獲先見到coady 希望買啦
係鬼 我哋嗰場送3分畀佢護級
係佢被動睇人成績 點幫佢
中場Garner Docoure Iwobi Onana(未知去留)

Tom Davies係咪已經被放棄了
出左 tunnel access了

https://youtu.be/UOPnQuenfCc
唔知有冇機會買到ward prowse呢?修頓開價40m
買到就正,中場個創造力大增
40m搵鬼買
買返蘇利文拿
幾正
等唔到灰條柒頭進化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞