《真係唔好笑》突被腰斬13集變8集 TVB改時間播仍返魂乏術

213 回覆
387 Like 12 Dislike
觀察學會好鬼正,成日有愛麗絲淫腿
一陣修賢豪三個獻計叫你搵TVB藝員重演阿mo責爆頭
集集都同你犧牲一個
你問下曾生....
睇過頭2集,其實d game冇問題,係三個男既做唔到上把位,導演用既鏡頭又係奇奇怪怪,影到工作人員又要遮
Mayne做俾人笑醜既下把位做足本份
32台好耐以前試過播慢電視貓貓片,日本火車片,整模型片
後來冇哂
證明冇改錯名
真係唔好笑
剩係忍笑果part
Error遊雪山果幕已經高下立見
唔啱就要打 ,今集嘉賓 pk t
咁真係唔好笑呀嘛
之前開電視有
個名本身就明寸啦 ch幾時放出嚟
你令我諗起幾年前汪阿姐果個遊戲節目
有次無意中睇到,見到成班後輩同汪阿姐一齊玩遊戲。按照遊戲規矩,果個moment 係汪阿姐應該受遊戲嘅懲罰,咁就需要果個後生女講汪阿姐個名,但係果個後生女就唔敢得罪汪阿姐,於是就講咗另一個唔關事坐隔籬嘅藝人個名,搞到嗰個藝人無啦啦要受到懲罰
呢個節目唔係睇好唔好笑,係睇班後生藝人點樣忍氣吞聲同汪阿姐玩遊戲
娛樂大家
影仔唔得嘅
你呢D野有製作成本丫嘛
流水溪同壁爐有鳩人知係咪循環播10分鐘既短片咩
成本有限
少過千萬
睇過2集,每集好多遊戲都係整到全身染色,下個遊戲又執返好哂個look,之後又全身染色執身都執足一日
https://fb.watch/kH3GQv1Jfl/?mibextid=YCRy0i
醫院真笑到痴撚線
其實CCTVB 點會拍唔到,係人嘅問題
好似以前tvb定亞視播過呢個

而家tvb拍
係咪搵食屎陳師奶拍
睇返都好好笑
聲夢先係啦 21年tvb劣勢到仆街 俾兩條女救返
好撚有問題喎
睇咗15分鐘已經屌那媽咁樣轉台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞