[LIHKG] Galgame推薦及討論區 92 Web驚唔執,單機無望

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
冇石了

追到咁貼係咪偷睇人地劇本
咩梗
我推黑川炎上段劇情ego search都有埋
有冇咁啱
我大過左都好想變身
中左就係想推白毛
但都係打算2開始玩先
メイド教育個男CV幾勁,配得入型入格
天音個after story h scene真係好j到不得了

前面推佢線個陣係咁俾佢 渣哥渣哥咁叫積左唔少怨氣(唔係抖M,但幾鍾意聽佢zako zako咁叫唔知點解,每次聽到內心都會感到喜悅

一到h scene就當然要出一口惡氣狠狠教訓佢
一開波個妹仲話雜魚肉棒點可能滿足佢

之後柚子d轉場靚到爆,畫面一轉,條女已經心心眼救饒

之前唔係同你講過咩總有1日一定要令你哭!

夏和小又成功將雌小鬼個聲線,配得淋漓盡致,真心把聲勁h,例如內射佢之後,條女個d無聲忍住的吶喊正到呢

我敢講夏和小幫呢個h scene加左90分都有,功不可沒,柚子真係要多d重金禮聘佢,連我少j聲優的人,都覺把聲正到pk

最尾結尾佢阿妹話無諗到你咁火爆

係唔係平時zakozako咁叫都得罪左你,想say sorry,男主就話唔係r係單純想令你舒服,處事圓滑,最尾用溫柔kiss收尾(唔係淫賤kiss個種),又好j又冇傷和氣咁收尾

差在少左一邊kiss一邊屌的情景所以只俾9分,有邊kiss邊屌就滿分

總結:
9/10的h scene
真係勁撚爽

從來都無諗過柚子都可以咁好j

同埋唔知點解勁鍾意呢2張cg
有種女孩子獨有的可可愛愛的感覺
唔知係柚子社h scene真係進步左定單純天音雌小鬼+妹妹+黑色過膝襪+夏和小把聲呢d屬性打中左我

覺得柚子好j指數比起上次我玩直頭翻倍左
btw最上1次玩柚子係玩千戀萬花忍者線
j撚到j都痛,唔係講笑
離曬罩
小小姐
很少睇見 里伽子瘋了什麼事
gal台共你 探討性癖蘊含意義
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞