[Lead Us 黑8!Take Us There!] [NBA] Miami Heat 邁阿密熱火球迷討論區(13)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
又換唔到
Miami’s focus is Portland superstar Damian Lillard with the genuine belief this could be the offseason the veteran guard seeks a change of scenery, league sources tell @NBAonTNT, @BleacherReport.
留名Lillard 唔走,跟住又得個吉
咁羅利+專家換又真係狗也不屌
唔關事啦,report話熱既offer從來未低過腸
其實腸(cp3+shamet)果個差唔多,仲要無首輪不過標要去腸,巫師無得揀
上次又係衝KD / Kyrie得個吉
仲未慣咩
腸搶kd果個package我諗全nba無隊爭得贏
如果trade唔到手錶佬係咪熱火暫時無其他target?
熱火呢啲閪隊邊個想黎
氣候炎熱 主場長期塞車
No market
美斯
唔係呢啲問題,miami渡假勝地黎,好多球星都鐘意offseason黎練波
但想去熱火打波就真係唔多,訓練辛苦intense又無特權黎得一係wade fans 一係m底
想打輕鬆快樂籃球真係唔啱
西書會唔會簽到
個格好似幾夾
三分唔得啦。。。
Hustle 補救
講真,唔要VIN MAX,補西書正正經經搵個4號位,都仲有競爭力。
其實BOLBOL都開始入流,當初唔要
Bam冇三分 JB 又唔多 仲要簽多個冇三分嘅pg
咪有專家
點補啊,新cba之下熱火唔會有中產,即係得Vincent 同Strus嘅 bird可以用
Jb個ig post
再進化有埋防守
大家做好咗食桔嘅心理準備未啊?

Celtics 又補一個,下季準備0-4都得
咪有個pick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞