[Lead Us 黑8!Take Us There!] [NBA] Miami Heat 邁阿密熱火球迷討論區(13)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔續gabe strus就要揀guard
真 但要搵個正選pg
搵 justice winslow 返嚟 key ball 啦
預 herro 係主力既話再加多個傳統 pg 個陣好矮
佢冇三分喎
同埋都唔夠料打正選啦,trade唔到Dame 就續Gabe算啦
真係要等睇pick咩先知個發展方向係點
有冇巴打留意開我地呢個pick range 有咩人可以揀
仲可以期望 jovic 練到有控球有三分嘅
我覺得下年重點養Jovic同Highsmith先
Highsmith 得返一年約
可能養起完又俾人搶走
但Highsmith 個位 前面有butler 同Martin,打四號size又唔夠
如果練到就好打4號位拉空間
四號位呢幾年都係搵啲短約頂得一年得一年咁
黑毛 ariza tucker iggy love,唔知下個係邊個
不過有三分有防守又有size嘅4號位真係唔多
Bam
C搵stretch 5
Joel Embiid
我理想人選係 jeremi grant
如果羅利份人工換到佢就好
但佢啱啱完約應該要拓肯先簽後換先掂得掂(?)
先簽後換嘅嘢唔洗諗,續完Herro,熱火人工已經爆到七彩
Herro trade得啦
最kick係成個playoff無打影響左value
上年就係想試Y77
但係熱身賽就傷 成個實驗玩唔到
冇計,佢我都覺得走得,但J Grant真係任何情況都換唔到,冇計
除左bam jb martin jovic其他全部都係trade得
但lowry以外要送走難度真係好大
Hupu班支那狗屌油頭同heatculture毒害左隊波十年雖然難聽但我覺得有佢道理係度
有咁既管理層都唔荒黎緊個季會做到啲咩靚deal

Lowry我覺得都要等到季中睇下邊隊想重建先送得走
有冇hupu篇文睇下?
熱區唔少人屌油頭屌管理層廢啦
依家好似有個po話幫bam搵後備搵左兩年都搵唔到驚bam心淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞