[完美對決 - AD vs Jovic] 2022-23 NBA季後賽討論區(47)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
其實係咪真係當局者迷呢?

局外人都睇得出塊個陣又高速度又唔慢,放3g基本上同認輸冇分別,加上個dlo勁一場要cd幾場,又冇防守,真係唔明點解咁鐘情用佢

八村 J.van 甚至布朗經常比人雪,搞到輸板輸到on9,真係睇唔明個肥仔教練係度諗咩
兩隊都正常就係肥仔發揮嘅時候
波波係咪教多廿年
教練嘅能力無數據反映到係難討論啲
好似kerr嗰種玩法又真係個膽細啲都會畀佢嚇死,輸波就一定係戰犯級數
火腿嘅名聲都係衰喺之前個閪陣度
game 1只是試探
人地茅d 所以我唔算茅
Nba draft個到
其實馬刺個no1 係咪抽出黎?咁點解又會有% show到佢最大機會?

另外no3 pick 拓荒者代表係咪Brandon Roy?
Lbj
14個波 1-14
14C4 = 1001, 11,12,13,14呢個組合無效
一共1000個有效組合 分配比各隊
大會讓 14個標有1至14號的乒乓球將被放入一台樂透機中。當從14個球中抽出任意4個球時,有1001個可能的組合。這1001個組合中的1,000個將被分配給參加樂透的14支球隊。
馬刺作為其中一支最大機會的球隊,和火箭、活塞一樣擁有其中140個號碼。
夫子係咪有料到
我唔po 無人知
media hype得最勁一定係zion
落差最大暫時都仲係笨叻
Lm
對湧咪唔係
斑馬都好大 NBA Apps要轉播埋佢D聯賽
哇屌
無人諗過Bennett係狀元,直到選中佢個下
Zion(健康)算對得起啲hype
自己養唔掂就當無
見頂都係next lbj
zion同ben閪嗰時鞋約(一場未打就有)同ncaa觀眾數都勁癲
點知呢兩個一個身傷一個心傷
上網睇如果唔係剌 下個波係拓柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞