[完美對決 - AD vs Jovic] 2022-23 NBA季後賽討論區(47)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
yes
有球隊開多過中產
咁又點計
Arenas provision. 如果湖要match 人哋max 99m, project 4年要咁食.

11.3m
11.9m
36.8m
38.5m
咪毒藥
上邊咪答咗

頭兩年可以出中產 第三年毒發先漲

因為佢係年資得2年
英文差冇睇錯應該係咁

Gilbert Arenas rule

https://www.cbssports.com/nba/news/lakers-austin-reaves-is-making-a-leap-but-gilbert-arenas-rule-may-make-it-hard-for-la-to-pay-him-for-it/
有cap好似幾好玩野
我醒起當年林生份約
5m, 5m, 15m
但首先對家要有cap去開

而且前2年中產仲可以爽用 只要唔係打得太差都可以接受

之後2年之後先算 沾狗話唔定都走

打得起有賺

打唔起就都有能力硬食2年

又或者硬食一年之後 用佢一年大約接吓其他隊啲垃圾約換 pick都可以
cap 馬刺大把
啱啱中斑馬就唔好咁黑心
我係馬刺gm 就開張60M 3年去玩野
咁好少姐
其實唔多
支持,反正你刺有cap有資產
有隊咁出即刻放唔洗諗
但要考慮到爭標期都係呢一兩年
之後沾40 走嘅可能性好大 剩返隻ad健康情況不明
如果真係要沖 都要硬食

當然咁極端機會好細

反正可以爽用兩年 優質合約
剩返嗰兩年相信佩總aka莫蘭特拎去打劫
唔太覺得有隊會開毒約搶
始終V都只係一個role player
最多都係抬下價18m左右
20m以下我相信湖人都接受到
超過呢個數就祝佢幸福啦
佢走咗慳返啲錢都唔會補到強

18/1 最後個價其實都唔會差好多

咁不如照食咗去先 反正頭兩年中產價 佢嘅實力係值呢個價 甚至超值

尾兩年都接近重建期 毒發係可以承擔嘅風險
而且變成短約 要甩手唔算太難
雖然一直都唔鐘意刺 但慶幸刺揀到斑馬 如果喺底特律真係冇運行
活塞多C 到
剌個環境算最好
冇乜底 可以盡情俾佢發揮
箭塞自己嗰堆先啦
雖然一直都唔鐘意刺 但慶幸刺揀到斑馬 如果喺底特律真係冇運行
剌個環境算最好
冇乜底 可以盡情俾佢發揮
箭塞練好自己嗰堆先啦
係 同埋有Duncan Robinson幫佢
任射唔嬲 無限籃板
直接去熱火有埋duncan robinson做隊友
下年刺簽件老牌控喂下佢波或者簽件識防守嘅內線教吓佢打波最實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞