Alton 王智德打機台aka字母粉集合點 (2)

733 回覆
94 Like 35 Dislike
字母哥好有型!
佢臨尾有自稱字母哥
笑死
字母哥幾時再開live
啱啱睇返個live佢講完多謝鏡粉蛋白粉同字母粉之後就cut咗
好似冇咗後面
佢係唔係cut晒後面吹水嗰啲內容

https://www.youtube.com/live/31Wj1BYQhRY?feature=share

印象中出完片尾唔係即刻完?
係呀cut鬼哂啲吹水嘢
最想聽返嗰啲
我當時無專心聽
各位大大有無精華可以share 返
諗住會留底遲啲先慢慢睇番點知連即時通訊都冇埋
剩係搵到呢段
有多謝字母粉但無自稱字母哥嗰句

https://www.instagram.com/p/Ct6ijbzSkkv/?igshid=MTI1ZDU5ODQ3Yw==
佢其實都係多謝大家咁多個鐘一直支持佢打機呀
然後都有多謝蛋白粉同字母粉
因為自從red4佢先話自己多咗連登嘅fans
仲有埋字母粉同字母哥呢個稱號
雖然有人可能純粹都係入去食花生做花生友
但佢都多謝大家陪到爆機
仲有問大家覺得red4最精彩嘅部分

同埋有粉絲好似問佢之前話有事宣布
咁佢順便講埋其實無野要宣布
只係想發表下個人感想
但諗諗下因為現家都係公眾人物 身份轉變咗
所以都係無講到姐 留在心中咁

然後同粉絲們吹下水咁
有粉絲問佢笑眼係點練成 (大概係咁,唔太記得了)
佢分享自己好喜歡觀察身邊人同事
比如自己好中意去大型傢俬舖睇啲人買傢俬
覺得觀察唔同人嘅溝通同事物好開心
對創作都好有幫助

仲有講到想將咁多集red4 video整一個完整cover
叫粉絲們整完可以掉上ig hashtag再tag佢咁
佢再揀個正嘅做cover

其實我都係記得咁多only
佢本身話想cut走的 當係限定吹水台
最後都無咗了 但我覺得呢段都好珍貴
覺得佢暫時放低公眾人物/藝人呢個身份同大家吹水
睇得出佢好享受咁樣吹水互動 比起平時對住鏡頭
對佢又放鬆大家又聽得開心
又了解咗字母哥多啲,好鬼正
上面我文字打番出嚟就無佢講咁清晰同咁正
但大概係咁 好多人都想聽返但cut走咗
咁就唯有嘗試用文字大概總結番內容
希望可以滿足到大家

不過佢cut走都一定有佢原因吧
上面大家睇完就算
係我柒咗唔記得加密
如果真係睇足咁多章
3唔識7一齊過左30個鐘又好似真係幾玄妙
聽ig 嗰段 佢唔好意思咁話好似老屈左字母粉係fans
覺得佢有啲take it too serious 喇
好似好怕有誤會咁
大家都係just for fun 姐
字母粉都係粉大家都係愛aeon!
雖然大家中意/入坑點唔同姐
如果真係唔中意/憎/無興趣嘅都唔會禁入去睇啦
幾時幾時?
字母哥
https://youtu.be/M0SIRXYqyU4

笑死 ada ashley點揀
仲有下面啲英文翻譯
個幾句404 not found
笑到仆街
係字母哥送俾我哋架
原來有新片
少癲
高汁
越睇Aeon越順眼 法國佢都唔錯
換轉係姜狗,一早屌鳩連登囝亂改一堆有的沒的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞