深夜限定心事台 (620)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你而家讀緊書定做野呀?出去搵野學lo or 打扮下自己
你仲有熊仔 一齊去迪迪尼搵牙pooh
屌你 日日都浦吧 緊係攰
尿
拍拖第四年 頭兩年其實已經做得唔多 平均一個月四五次 但呢兩年開始返full time 開始覺得同佢愈做愈少 變到一個月得返兩三次 每次都係我主動撩佢

試過夜晚主動撩佢都話瞓覺 摸到佢係扯咗但佢都唔想做 我有主動傾過我大需要呢個問題(至少我希望一個星期一次啦) 但佢應承之後又noted with thanks我咁

有試過買玩具自己玩 未同佢一齊之前我係未試過玩玩具 但我知男朋友都會自己解決 所以諗住試下啦 但玩完好多時都會自己喊 因為好想男朋友主動下對我但我要自己解決就好唔開心

我知道戴套佢可能會唔舒服 所以我為咗佢多啲同我做 食咗兩年避孕藥 但其實我地每個月都係做得兩三次 我開始覺得自己唔錫住自己健康 唔想再為佢而食
呢兩個星期發現自己對佢性慾都低咗好多 開始放棄撩佢

究竟係咪我太大食定我心態唔啱 先令自己咁唔開心
人去到某個年紀結婚,生仔之後

好多嘢都係身不由己

想買樓?幾時買?有咩budget?

全部都唔係我控制到嘅範圍

就算我當我揸住舊錢

見到心儀嘅單位,我肯俾錢唔講價,賣家心情唔靚都唔買,結果買左第二間

人哋成日問我今年先上車係咪痴撚線

我只可以同佢,好多嘢唔係我一個人可以話哂事🤦🏾‍♂️

喺呢方面總係有種無力感
打扮完更加冇人要
依加!
你咪努力下囉
反正你都冇打算停
所有事都有利有弊 你要組織家庭就要成擔責任 就無可避免要顧及成個家庭
不過我唔係你買唔買幾時買關人咩事 佢都幾多事
前幾日我話想要 我男朋友直程好惡咁問我: 你有冇咁鹹濕啊?(但我哋只係平均1-2星期1次…)

佢講完呢句之後我再唔敢響佢面前講想扑/鹹濕野
明明好horny要搞到自己好似0性慾咁…
落返滴美極先
佢對你無慾望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞